Ix a informació pública Les Cabrilles II i la Mola II

Els parcs eòlics afecten a Portell i a Todolella i Olocau del Rei, respectivament

Es sotmet a informació pública les sol·licituds d’autorització d’implantació en sòl no urbanitzable, d’autorització administrativa prèvia, autorització administrativa de construcció, ocupació de vies pecuàries i declaració d’utilitat pública, en concret, sotmesa a avaluació d’impacte ambiental, corresponents al parc eòlic Les Cabrillas II i la seua infraestructura d’evacuació, amb potència a instal·lar 13,8 MW, situada el terme municipal de Portell.

El projecte de Med Wind Energy contempla un pressupost d’11.692.305,41 € i la implantació de 3 aerogeneradors de 4,6 MW cadascun (3 transformadors de 5 MVA) i una línia subterrània d’alta tensió. A partir d’aquest dijous s’obri un termini de 30 dies per a revisar la documentació i presentar al·legacions. També es somet a informació pública el Parc Eòlic Mola de la Todolella II, que afecta el termes de Todolella i Olocau del Rei. En aquest cas el projecte té un pressupost de 30.834.803,93 euros.

Aquest Parc eòlic contempla 8 aerogeneradors de 4,5 MW cadascun (8 transformadors i una línia subterrània d’alta tensió). Es pot consultar el projecte i presentar els a al·legacions amb un termini de 30 dies hàbils comptats a partir d’aquest dijous.

Directe