Peníscola prepara el dispositiu de seguretat per al Piromusical de l’1 d’agost

A la trobada han acudit les forces de seguretat i els serveis que intervindran en el dispositiu

Peníscola prepara el dispositiu de seguretat per al Piromusical de l’1 d’agost

Aquest matí s’ha mantingut la reunió per a coordinar l’operatiu especial de seguretat per a la celebració de l’espectacle Piromusical, que tindrà lloc el dia 1 d’agost a la nit, a les 23:59h. A la trobada han acudit les forces de seguretat i els serveis que intervindran en el dispositiu.

Representants de Policia Local, Guàrdia Civil, transport sanitari, salvament en platges, Bombers, pirotècnia i brigada d’obres s’han donat cita per a coordinar el desplegament; els responsables de les àrees de Cultura, Turisme, Governació, Medi Ambient, Serveis i Trànsit han consensuat l’estratègia conjunta per a garantir el correcte desenvolupament de l’esdeveniment.

El motiu de l’espectacle pirotècnic és, com cada any, la celebració del Festival Internacional de Música Antiga i Barroca, que tindrà lloc a Peníscola del 30 de juliol al 9 d’agost.

L’edil de Turisme, Ramón Simó, ha valorat que l'”ampli dispositiu vetlarà per la seguretat dels assistents a un dels espectacles més esperats de l’estiu a Peníscola, més especialment encara enguany en què es recupera després de dos anys sense poder gaudir d’una nit tan màgica”. Un any més, s’instal·larà un punt d’atenció primària sanitària en la zona per atendre possibles incidències i descongestionar així el Centre de Salut en cas necessari.

Simó ha insistit en “la voluntat de tots els implicats en el desenvolupament coordinat i conjunt de l’operatiu en una de les nits més especials per a la ciutat, en la qual el treball que es realitza és invisible per a la majoria, però absolutament necessari i per això vull agrair la màxima disposició de tots els implicats”.

Directe