Rhamsés Ripollés pren possessió com a diputat comarcal

Marta Barrachina es converteix en la primera dona Presidenta de la Diputació de Castelló

El Saló de Plens del Palau de les Aules de Castelló, seu de la Diputació s’omplia de gom a gom aquest dimecres al matí per tal d’assistir al ple d’investidura de la nova corporació provincial que per primera vegada estarà presidida per una dona, Marta Barrachina, alcaldessa de la Vall d’Alba. Un acte en el que actuava com amfitrió el president sortint, José Martí per a rebre a l’ex president Javier Moliner o a l’expresident de la Generalitat Alberto Fabra.

A l’acte d’investidura de la nova Diputació també han assistit el president del PPCV, Carlos Mazón i la presidenta de la mesa de Les Corts, Plans Massó. Alcaldes, regidors i diputats sortints juntament amb familiars dels nous diputats omplien el Palau de les Aules.

Rhamsés Ripollés, diputat del PSPV-PSOE pel partit judicial de Morella prometia el càrrec per formar part de la Diputació en aquesta legislatura 2023-2027.

Posteriorment, a les xarxes socials, ha declarat la seua satisfació. “Avui he tingut l’honor de prendre possessió del càrrec de Diputat provincial”, el que comporta “treball i reivindicació pels nostres pobles i comarques”.

Ripollés ha volgut donar les “gràcies al suport dels regidors i regidores socialistes dels Ports per ser escollit representant pel partit judicial de Morella i formar part de l’equip configurat pel nostre portaveu, Samuel Falomir. Gràcies a Pep Martí,i tot el seu equip, per l’immens treball que han fet esta passada legislatura”.

Finalment, el ja diputat provincial desitja “sort i encerts a la nova presidenta, Marta Barrachina”.

Sessió plenària de presa de possessió de la nova Corporació Provincial

“No podem continuar sent
la germana pobra de la Comunitat”

La també alcaldessa de la Vall d’Alba, Marta Barrachina, es mostrava emocionada en el moment de prendre possessió del càrrec com a nova Presidenta de la Diputació de Castelló. Barrachina és la primera dona en ostentar aquest càrrec.

En el seu discurs, la nova presidenta de la Diputació es mostrava molt satisfeta amb el nou projecte que naix a l’ens provincial i del qual estarà al capdavant. Assegurava que es “deixarà la pell” en el seu càrrec, per tal de “millorar la qualitat de vida dels veïns i iniciar un nou camí per a que Castelló done un pas endavant”.

Barrachina ha assegurat que “el meu govern no es caracteritzarà per esborrar el que han fet els meus antecessors. La meua presidència no caurà en això. Vull que la província vole alt. El meu objectiu és venir a sumar i alçar la veu per a ser reivindicatius”. A més, ha promès “una institució forta. Hem de ser el motor i la veu que impulse les justes reivindicacions. No podem continuar sent la germana pobra de la Comunitat”.

Marta Barrachina continuava amb el discurs recordant que la gran missió de la Diputació és la de treballar pels pobles de la província de Castelló i les seues gents.

Després de l’acomiadament el passat divendres de José Martí al front de la Diputació, aquest dimecres es realitzava la investidura del nou equip de govern provincial que compta amb Rhamsés Ripollés com a diputat provincial pel partit judicial de Morella.

Directe