Quines competències tindran cadascun dels 4 regidors de Morella?

L’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, dona a conèixer les àrees de l’equip de govern

Quines competències tindran cadascun dels 4 regidors de Morella?
Martínez, Soro, Sangüesa i Amela, el dia de la presa de possessió

L’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, ha anunciat avui la distribució de les àrees del nou equip de govern. Així, els i les tinents d’alcalde seran Javier Amela, Ana Belen Soro i Ruth Martínez amb diferents competències per abraçar totes les necessitats de la societat morellana.

Bernabé Sangüesa s’encarregarà de les àrees d’Hisenda i economia, Obres, Patrimoni, Comunicació i noves tecnologies i Urbanisme i vivenda.

Javier Amela tindrà les regidories de Festes i tradicions, Joventut, Comerç i treball, Turisme, Recursos humans i contractació, Esports i Serveis.

Ana Belén Soro serà regidora de Desenvolupament rural i medi ambient, Governació, Gent gran, Benestar social i immigració i Cooperació.

Ruth Martínez serà la responsable de les àrees d’Educació i infància, Cultura, Promoció de la salut, Igualtat i Participació.

A més d’estes competències, els i les regidores també seran responsables dels pobles del terme municipal. Així, Amela s’encarregarà de Xiva i La Pobleta, Soro d’Ortells i Martínez d’Herbeset.

L’alcalde ha destacat que “després de les dues primeres setmanes de treball a l’ajuntament, hem conformat les àrees de treball en les quals ens posicionarem cadascun dels quatres regidors i regidores electes d’Independents per Morella”.

Bernabé Sangüesa és l’alcalde de Morella

Sangüesa ha explicat que “les escollides per a cada regidor són les que més s’adapten a la personalitat, coneixements i preocupacions de cada membre del nou govern i, en les quals, cada persona pot donar més de si mateixa” i ha afegit que “en estos primers dies ja hem pogut vore de primera mà com els companys han treballat de valent per a solucionar molts problemes què ens hem trobat i anirem fent públics al més prompte possible aplicant la transparència en la qual creiem i defensem”.

En els pròxims dies tindrà lloc el ple d’organització de l’Ajuntament de Morella per a aprovar la periodicitat de les sessions, així com les comissions informatives. També es nomenaran els i les representants d’altres organismes com els consells o d’altres en els quals participa l’ajuntament.

Directe