L’Ajuntament presenta el nou cartipàs municipal

L'equip de govern estarà format pels 10 representants del Partit Socialista i Compromís

Aquest matí l’alcalde, Guillem Alsina, ha donat a conéixer el nou cartipàs municipal 2023-2027. El nou equip de govern estarà format pels nou regidors i regidores del Partit Socialista i la representant del Compromís, que sumen un total de 10 edils.

Alsina ha destacat que “s’obri una nova etapa a l’Ajuntament amb l’objectiu de continuar amb els projectes iniciats durant la passada legislatura i posar en marxa noves iniciatives per al desenvolupament de Vinaròs i la millora de la qualitat de vida dels veïns”. L’alcalde ha insistit que el nou govern treballarà des del diàleg i el consens per dur endavant tots els projectes que ajuden a millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

↳ Així queda el nou cartipàs municipal:
▸ Guillem Alsina. Alcaldia, Governació i Policia Local.
▸ Paula Cerdà. 1a tinenta d’alcalde i regidora de Cultura, Comerç, Benestar Animal, Ocupació i Promoció del Valencià.
▸ Marc Albella. 2n tinent d’alcalde i regidor Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Festes i Tradicions, Patrimoni i Relacions Institucionals.
▸ Carmen Morellà. 3a tinenta d’alcalde i regidora de Govern Intern (Contractació/Activitats), Oficina Fons Europeus i Smart City
▸ Jordi Català. 4t tinent d’alcalde i regidor d’Obres i Serveis i Carnaval
▸ Eva Bibián. 5a tinenta d’alcalde i regidora d’Hisenda i Recursos Humans
▸ Juan José Borràs. 6é tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Indústria i Promoció Econòmica
▸ Maria Miralles. 7a tinenta d’alcalde i regidora d’Educació, Agricultura i Pesca i Transició Ecològica.
▸ Lara Guadix. Regidora de Polítiques Inclusives, Igualtat i Infància i Joventut
▸ Eduardo Barberà. Regidor d’Esports i Sanitat.

Per la seua banda, la 1a tinenta d’alcalde, Paula Cerdà, ha detallat els quatre eixos principals per a la nova legislatura que són “Ciutat verda i sostenible”, amb la finalitat de promoure una mobilitat més sostenible, crear més espais verds i gestionar amb eficàcia els nous serveis d’enllumenat i aigua, un cop s’acaben els contractes en vigor. El segon eix és “Ciutat dinàmica” que inclou l’inici de les obres del nou auditori municipal, l’execució del Pla de Sostenibilitat Turística o l’obertura del nou local de l’Escola Municipal d’Art.

Pel que fa al tercer eix, “Ciutat cultural i d’igualtat”, Cerdà destacava la creació del Centre Ocupacional, la millora de les instal·lacions esportives, el segon centre de salut, el Centre d’Educació Especial i l’ampliació del Vilaplana, a través del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana.

El quart eix, “Capitalitat”, sobretot vol donar un nou impuls al comerç, aprovar el nou pla d’usos del port, el pla especial del nucli antic, millorar les instal·lacions i el servei de la Policia Local i accelerar la rehabilitació i posterior reversió de l’antiga N-340, entre d’altres.

Directe