L’alcalde de Benicarló atorga les delegacions per a la legislatura 2023-2027

Juanma Cerdá deixa la porta oberta per a noves incorporacions en un futur pròxim

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, ha firmat avui el decret pel qual s’assignen les delegacions que assumiran ell mateix i els sis regidors que conformen l’equip de govern per a aquesta legislatura 2023-2027. «Una distribució —ha dit l’alcalde— pensada en funció dels perfils personals i professionals de cadascun dels regidors i, sobretot, basada en l’objectiu de cobrir les necessitats que planteja el pla de govern que volem desenvolupar de cara als pròxims quatre anys».

↳ El repartiment de les responsabilitats de govern quedarà de la següent manera:

▸ Juanma Cerdá Tena. Alcalde. Assumirà la delegació de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, la presidència de l’OACSE (Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats) i també l’àrea de Salut Pública)

▸ José Antonio Redorat Fresquet. 1r tinent d’alcalde. Regidor delegat d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat Urbana Sostenible, Medi Ambient, Eficiència Energètica, Habitatge, EDUSI (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat) i Fons Europeus. També assumirà la delegació d’Esports.

▸ María Teresa Pellicer Páez. 2a tinenta d’alcalde. Regidora delegada de Cultura, Museus i Patrimoni Cultural, Festes, Educació i Joventut.

▸ Fabián Flos Ruiz. 3r tinent d’alcalde. Regidor delegat de Policia Local, Protecció Civil, Governació, Serveis Públics Municipals, Camins i Cementeri.

▸ Arantxa García Roldán. 4a tinenta d’alcalde. Regidora delegada d’Economia i Hisenda i Recursos Humans. També assumirà la delegació de Falles.

▸ Álvaro París Sánchez. 5é tinent d’alcalde. Regidor delegat de Contractació i Patrimoni, Serveis Informàtics, Serveis Lingüístics, Administració Electrònica i Transparència i Participació Ciutadana

▸ Sonia Foix Bahent. 6a tinenta d’alcalde. Regidora delegada de Comerç i Mercats, Turisme i Platges, Agricultura i Pesca i Promoció Econòmica.

Juanma Cerdá ha remarcat que «disposem d’un gran capital humà amb moltes ganes de treballar» i ha reiterat que «mantenim les portes obertes per a què nous regidors o regidores d’altres grups municipals es puguen sumar al nostre equip en un futur pròxim».

Directe