José Martí assegura que «ha sigut un honor» ostentar la presidència de la Diputació i que «el treball realitzat ha valgut la pena»

Amb aquestes paraules ha conclòs el ple d'aprovació d'actes que ha posat fi al seu mandat

La Diputació de Castelló ha celebrat hui el ple d’aprovació d’actes que posa fi al mandat de la corporació que va prendre possessió el 28 de juny de 2019 sota la presidència de l’alcalde de Suera i diputat provincial pel PSPV-PSOE, José Martí, qui durant aquest temps ha estat al capdavant d’un govern provincial de coalició amb Compromís.

En la seua intervenció final, el president ha destacat que «ha sigut un honor ostentar el càrrec de president de la Diputació de Castelló, ser el vostre president» i ha afegit que «ha valgut la pena», que «val la pena el servei públic que desenvolupem des de les institucions públiques i, molt especialment, el que fem els qui som municipalistes des de la Diputació i els ajuntaments».

També ha donat les gràcies per la labor realitzada «en un temps molt complicat de pestes, tempestes, incendis i, fins i tot, una guerra a Europa» pel personal de la institució i pels diputats i assessors dels diferents grups polítics.

Sessió plenària Aprovació d’Actes mes de juny de 2023

Martí es va «satisfet» perquè considerada que «deixem un bon record, un bon sabor de boca» i perquè «hem consolidat i reforçat la institució, sobretot en el nostre principal àmbit d’actuació: afrontar el repte demogràfic i lluitar contra la despoblació».

El president ha desitjat «el millor, amb la mà en el cor» als qui no seguiran en la Diputació i a les persones que arribaran, així com a la qual serà nova presidenta, Marta Barrachina, «amb l’equip de la qual hem fet una transició modèlica, que s’ha efectuat des del respecte». En aquest sentit, ha destacat la funció de qui ha ocupat la funció de director del gabinet de presidència en els últims anys: Josep Gisbert.

Martí ha anunciat que torna al lloc des del qual va arribar a la presidència de la Diputació: «a fer classes de filosofia a adolescents» en l’IES Penyagolosa de Castelló.

Directe