Hi ha canvis de circulació amb motiu de les obres d’ampliació de l’institut José Vilaplana

Per part de la Policia Local s’ha previst una alternativa per a facilitar l’accés a l’Hospital Comarcal, mentre duren les obres

Amb motiu de les obres d’urbanització dels terrenys dels voltants de l’institut José Vilaplana, per a poder executar l’ampliació del centre educatiu, la circulació dels vehicles es veurà afectada a l’avinguda de Gil de Atrosillo. A la rotonda d’accés a l’Hospital Comarcal quedarà anul·lada l’eixida en direcció Benicarló al carrer dels Dauradors i Portal del Mediterrani, en canvi sí que es podrà accedir al centre hospitalari direcció Vinaròs des del carrer dels Dauradors i Portal del Mediterrani. L’accés alternatiu al Portal Mediterrani podrà realitzar-se des de l’antiga N-340.

En relació a la tornada cap al municipi, es podrà fer des de l’avinguda Gil d’Atrosillo direcció al camí de les Capçades o al carrer del Papa Joan XXIII, tant per a tornar a Vinaròs com per dirigir-se a la N-340a.

Pel que fa a les parades de bus ubicades a la mateixa avinguda de Gil d’Atrosillo, prop de la rotonda d’accés a l’hospital, es traslladaran fins a la zona del pàrquing.

Les obres consisteixen en dotar de serveis els terrenys amb il·luminació, voreres, pluvials, xarxa de canonades i mobiliari urbà per garantir que l’ampliació l’institut José Vilaplana dispose de totes les prestacions corresponents, a més de fàcil accessibilitat. En aquest sentit, cal destacar que el nou pavelló que es construirà, que estarà a disposició de les entitats i clubs esportius per a realitzar els entrenaments o partits oficials de vòlei i bàsquet, disposarà d’una entrada independent de l’institut a la que s’accedirà des dels nous terrenys urbanitzats.

Directe