Segueixen les obres de restauració i accessibilitat de l’Ajuntament d’Ares

Hi ha dues actuacions en marxa que ascendeixen a més de 600.000 euros

Les obres amb les quals es restaurarà i millorarà l’edifici de l’Ajuntament d’Ares del Maestrat segueixen avant. Hi ha dos projectes en marxa el valor dels quals, junts, superen els 600.000 euros d’inversió. Així doncs, un dels projectes tracta de millorar l’accessibilitat de l’interior de l’edifici amb l’adequació de totes les plantes i la instal·lació d’un ascensor per persones amb mobilitat reduïda. El contracte adjudicat d’aquesta part està valorat en 381.682 euros.

Per una altra banda, s’han començat també les tasques per restaurar la façana i la coberta de l’edifici consistorial, amb un contracte valorat en 231.081 euros invertits. Les obres garantiran que la nova casa municipal complisca amb les normes d’accessibilitat i eficiència energètica. A més, aquest edifici d’Ares té un component històric i patrimonial molt important, ja que és considerat bé de rellevància local. Per tant, els treballs i acabats finals aniran en consonància amb la importància de l’immoble. L’objectiu és treballar en l’envolupant tèrmica de les façanes i les cobertes i derrocar la coberta actual i el forjat de la falsa.

La Plaça Major i la de l’església estaran immerses en obres durant els pròxims mesos. Des de l’Ajuntament d’Ares es demana disculpes pels inconvenients a veïns, veïnes i visitants. L’Ajuntament d’Ares del Maestrat ha captat ajudes per part del Pla Avança 2022 de la Diputació de Castelló per a finançar les obres de restauració de la façana i coberta. Per l’altra banda, l’Ajuntament d’Ares ha accedit a unes ajudes de la Generalitat Valenciana i l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) amb les que s’han finançat les obres relatives a l’accessibilitat.

Directe