José Martí i Marta Barrachina avancen en el traspàs de poders de la Diputació

El 5 de juliol és la presa de possessió de la nova presidenta

El president de la Diputació de Castelló en funcions, José Martí, i la seua successora en el càrrec, Marta Barrachina, s’han reunit en el matí de hui per a continuar avançant en el procés de traspàs de poders, que tots dos volen que es duga a terme «amb la màxima transparència i eficàcia, en nom del bon funcionament de la institució». Ha sigut una segona trobada després de la realitzada el passat 13 de juny, en la qual va haver-hi presència de representants dels equips de govern eixint i entrant.

En el transcurs de l’entrevista de hui Martí ha informat a Barrachina que segons els terminis amb els quals treballa la junta electoral de zona de Castelló, el ple de constitució de la nova corporació es realitzarà el dimecres 5 de juliol, atés que en principi la proclamació dels diputats provincials i els seus suplents es durà a terme el dimarts 27 de juny. La legislació vigent exigeix que transcórreguen cinc dies hàbils des de la proclamació fins a la constitució de la nova corporació provincial. Es dona la circumstància que la junta electoral de zona de Castelló és l’encarregada de proclamar les diputades i els diputats dels partits judicials de Castelló, Llucena, Albocàsser i Nules.

Les diputades i els diputats provincials que componen l’actual corporació celebraran una última sessió plenària el divendres 30 de juny per a procedir a l’aprovació de les actes del ple ordinari corresponent al passat mes de maig.

Directe