Juanma Cerdá és investit alcalde de Benicarló

El popular no ha obtingut majoria però sí ha sigut el cap de llista més votat

El Ple de l’Ajuntament ha elegit Juanma Cerdá com a nou alcalde de Benicarló, amb el suport dels set regidors del Partit Popular. La nova Corporació Municipal ha pres possessió dels càrrecs en una emotiva sessió que ha servit per donar inici a una nova legislatura.

La legislatura 2023-2027 ha començat oficialment aquest matí amb la presa de possessió de la nova Corporació Municipal sorgida de les eleccions del passat 28 maig i amb l’elecció de Juanma Cerdá com a alcalde de Benicarló.

Els cinc candidats que han obtingut representació municipal han presentat candidatura (PP, PSOE, Benigazlum, Compromís i Vox) i, en no obtindre cap d’ells la majoria absoluta dels vots, Cerdá ha estat proclamat alcalde, com a cap de la llista amb major nombre de vots populars obtinguts en les eleccions.

Durant el seu discurs d’investidura, l’alcalde s’ha mostrat decidit a treballar per a aconseguir un futur millor per a tots els benicarlandos i benicarlandes i ha apel·lat a la responsabilitat de tota la corporació municipal. «Estem davant d’una ocasió única per a demostrar que sabem treballar amb diàleg i que realment som capaços de fer-ho».

Juanma Cerdá ha tingut unes paraules de reconeixement per a qui ha estat fins ara alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, present a l’acte, a qui ha agraït la seua dedicació i treball durant aquests vuit anys.

Directe