Andrès Martínez, reelegit alcalde per sisena vegada amb majoria absoluta

La corporació queda conformada per set edils populars, tres de Vox, dos del PSPV, i un de Compromís

En el ple celebrat avui a les dotze del migdia, han pres possessió els tretze regidors i regidores que conformen la nova Corporació Municipal i que encapçala l’alcalde del PP, Andrés Martínez, qui revalida l’alcaldia, amb majoria absoluta, per sisena vegada consecutiva.

Així, la corporació queda conformada per set edils populars, tres de Vox, dos del PSPV-PSOE, i un regidor representant a Compromís.

Durant el parlament del primer edil, després de la seva investidura, s’ha compromès a treballar en la cerca de consensos, “des d’aquest primer moment, em poso a la disposició dels grups municipals i de tota la ciutadania, per a poder desenvolupar la meva tasca de representació i de gestió practicant l’escolta activa i buscant consensos”, ha assegurat.

A més, ha compartit la disposició de l’equip de govern a treballar conjuntament amb els edils en l’oposició per a afrontar els reptes del nou mandat, “la meva voluntat d’escoltar i el meu compromís de consensuar defineix la meva manera de fer i estar en política, amb el convenciment que bastir ponts i tenir voluntat d’entendre’s és l’única forma per a continuar avançant i conquistant les metes i reptes que ens plantegem com a societat avançada i compromesa amb el bé comú”, ha defensat.

Martínez, durant la seva intervenció, ha posat sobre la taula diferents reptes que s’abordaran al llarg d’aquest mandat, com la rehabilitació del Centre d’Estudis o la millora del Barri antic després de la consecució en aquest passat mandat de substanciosos fons europeus; i s’ha compromès a treballar per a generar oportunitats de futur per als seus conciutadans: “Defenso i crec en la llibertat individual i en les persones, crec en la cultura de l’esforç i a continuar treballant per generar oportunitats perquè Peníscola continuï sent, cada dia, un millor lloc on viure i terra fèrtil on emprendre i créixer en qualitat de vida”.

Ha finalitzat la seva intervenció el ja alcalde agraint als funcionaris públics la seva tasca, augurant un mandat “apassionant i d’il·lusió”.

Directe