Morella encara no sap qui serà el seu alcalde

El dissabte a les 10.00 hores se celebrarà l’acte de constitució del nou ajuntament

Foto de família del govern local eixint

L’Ajuntament de Morella ha celebrat avui el ple extraordinari del mandat 2019-2023 tal com marca la legislació. Al mateix temps, ha tingut lloc l’aprovació de les actes de les sessions anteriors. Este d’avui ha sigut l’últim ple de l’actual corporació, la qual ha estat formada per Rhamsés Ripollés, Rocío Querol, Joel Pascual, Judit García, Mari Carmen Escuder, Malú Blasco, Joan Carles Marcobal, Ana Adell i Jose Manuel Rodrigo del PSPV-PSOE i Jesús Lecha i Jacinta Muñoz del PP.

L’alcalde en funcions, Rhamsés Ripollés, ha destacat “el treball de les regidores, regidors i el personal de l’ajuntament durant estos quatre anys, els quals han sigut molt intensos, especialment durant la pandèmia de la COVID-19, en diversos temporals o les conseqüències de la guerra d’Ucraïna”. L’edil ha dedicat unes paraules a les regidores i regidors de l’equip de govern que no continuen en la pròxima legislatura i agraït el seu treball, com és el cas de Jose Manuel “al capdavant de la Policia Local, Judit amb la seua dedicació a la joventut, infància i esport, Rocío amb la cultura i una menció especial a Malú amb 20 anys en l’ajuntament amb un ferm compromís amb la gent major i el seu benestar”.

A més, tal com marca la legislació, el pròxim dissabte 17 de juny és el dia de la constitució de l’ajuntament de la XII legislatura i l’elecció de l’alcalde en un acte obert al públic. Així, este tindra lloc a les 10.00 hores a la Sala del Justícia. L’acte començarà amb la constitució de la mesa d’edat i, a continuació, els nous i noves membres juraran o prometran els càrrecs.

Així, les regidores i regidors electes de les eleccions del passat 28 de maig són Rhamsés Ripollés, Mari Carmen Escuder, Joel Pascual, Ana Adell i Joan Carles Marcobal del Partit Socialista del País Valencià; Bernabé Sangüesa, Javier Amela, Ana Belén Soro i Ruth Martínez d’Independents per Morella; i Jesús Ortí i Jesús Lecha del Partit Popular.

Directe