Els alcaldes es reuneixen per analitzar el futur dels seus pobles

Els Ports, el Maestrat, el Maestrazgo i Gúdar-Javalambre, contra el tancament de la Marie Claire

Els alcaldes es reuneixen per analitzar el futur dels seus pobles

Avui tota l’atenció està al municipi de Vilafranca. Allí s’està produint la manifestació convocada pels sindicats davant el tancament de l’empresa Marie Claire. Baix el lema “per un pla industrial a la comarca dels Ports”, desenes de veïns dels Ports, i també de la comarca del Maestrazgo, s’han unit a la plantilla de la fàbrica per demanar a les administracions mantenir el suport a l’empresa tèxtil vilafranquina.

Silvia Colom és l’alcaldessa de Vilafranca

Durant el matí també ha tingut lloc la primera “Taula de Vilafranca”, per abordar la situació generada després de l’anunci de l’empresa i analitzar el futur d’aquests pobles, dissenyant accions necessàries per a possibilitar l’activitat econòmica als pobles de les comarques del nord de Castelló limítrofes amb les de Terol.

En aquesta han participat els alcaldes dels pobles dels Ports, de l’Alt Maestrat, i també de les comarques de Terol, el Maestrazgo i Gúdar-Javalambre.

Directe