Finalitzen les obres d’adequació del parc infantil de la plaça d’Espanya

Les feines han consistit en la renovació dels jocs i el canvi de pavimentació per oferir una major seguretat als xiquets

Finalitzen les obres d’adequació del parc infantil de la plaça d’Espanya

Avui mateix s’han donat per finalitzades les obres d’adequació del parc infantil de la plaça d’Espanya, el més gran de la localitat. L’adjudicatària Benito Urban ha sigut l’encarregada de desenvolupar les obres, que ha comptat amb una inversió de 134.630€, IVA inclòs, finançat al 100% través del Pla Castelló Avança de la Diputació.

Les feines han consistit en la retirada dels elements de joc del parc infantil, deteriorats pel pas del temps, per instal·lar-ne de nous, a més de fer la renovació del paviment de cautxú, amb una superfície total de 500 metres quadrats. D’altra banda, s’ha col·locat una torre metàl·lica de 6,6 metres amb tres alçades diferents de tobogans tancats, una estructura amb xarxa i un carrusel adaptat per als xiquets i xiquetes amb mobilitat reduïda.

La regidora en funcions d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “amb aquests treballs finalitzats els més petits podran gaudir d’un parc infantil en òptimes condicions i sobretot més segur”. Segons indicava es tracta del més gran del municipi i suposava una inversió molt important per a l’Ajuntament, per aquests motius, “vam decidir destinar la subvenció del Pla Castelló Avança de la Diputació a l’adequació de les instal·lacions”.
Per acabar, Morellà assenyalava que aquestes obres es complementaran amb la millora del parc per als més petits, que està previst que s’executen durant aquest any.

Directe