Set persones reforcen ja la brigada municipal de Morella

L’ajuntament trau, a més, noves ofertes de treball de cara als mesos d’estiu

L’Ajuntament de Morella reforça els diferents serveis municipals de cara als mesos d’estiu, en els quals l’activitat s’intensifica. Enguany encara més ja que el municipi acull l’Aplec dels Ports, l’Anunci i la Volta Ciclista, a més de l’avanç de les festes de Sant Roc.

Aquest dies s’han incorporat set persones per reforçar la brigada i l’atenció a la xarxa de museus i castell durant els pròxims quatre mesos a través del Pla d’Ocupació Local. Així, s’han incorporat quatre peons a la brigada municipal, dos conserges per a la xarxa del castell i museus i una informadora turística per a l’Oficina de Turisme.

En els pròxims dies es publicaran ofertes a traves dels programes EMDONA, Avalem Joves i Avalem Experiència, destinades a la contractació de dones, joves de menys de 30 anys i majors de 30, tal i com explica la regidora de promoció econòmica en funcions, Mari Carmen Escuder.

EMDONA, Avalem joves
i Avalem experiència

El programa EMDONA es tracta de subvencions destinades a la contractació de dones desocupades. Així, tindran una durada de nou mesos i hi haurà un total de tres ofertes de treball, dues d’elles per a la xarxa del castell i museus de Morella i l’altra de personal de neteja. Pel que fa a Avalem Joves, es publicarà una oferta de treball d’un any de durada per a menors de 30 anys. També es publicarà una oferta d’Avalem Experiència amb una durada d’un any per a majors de 30 anys. Sobre aquestes dues últimes, les persones interessades han de traslladar els perfils a l’ajuntament per a adaptar l’oferta de treball als perfils que la demanden.

Directe