Castellfort adquireix vuit habitatges socials

Per un valor de 180.000 euros, de fons propis de l'Ajuntament

Castellfort adquireix vuit habitatges socials

L’Ajuntament de Castellfort ha dut a terme la compra d’un bloc de pisos per un valor de 180.000 euros + IVA. Amb aquesta quantitat, procedent de fons propis de l’Ajuntament, s’ha adquirit l’edifici (antic bloc de Cajamar) i el següent pas serà la rehabilitació dels vuit habitatges existents en el seu interior.

La idea del consistori és, una vegada rehabilitades, crear habitatge social en el municipi tant amb opció a compra com a lloguer. “Així ajudarem a les famílies que busquen al nostre poble i altres municipis de la comarca un lloc on treballar i consolidar el seu futur, ja que els donarem l’oportunitat de disposar d’habitatge a preus molt raonables” afirma l’alcaldessa, Rosa Adela Segura.

Directe