Avancen a bon ritme les obres d’adequació del Servei d’Atenció a les Persones

La primera fase, corresponent a la reforma i distribució de l’espai, finalitzarà a mitjans de juliol

Els treballs d’adequació de les oficines del SAP (Servei d’Atenció a les Persones) avancen segons els terminis previstos i finalitzaran a mitjans de juliol. Concretament, les obres que estan executant-se en l’actualitat són les de reforma interior i distribució de l’espai, corresponents a la primera fase d’adequació d’aquest espai.

Posteriorment, s’iniciarà la segona fase, per als tancaments, instal·lacions, revestiments i equipament de les oficines, que estarà acabada al mes d’octubre.

Una vegada finalitzades les dos fases, obrirà les portes el Servei d’Atenció a les Persones, un espai d’atenció a la ciutadania que ocuparà la planta baixa i primera planta de l’edifici administratiu de la plaça del Doctor Pera i que centralitzarà tota l’atenció en un únic espai adequat per a les necessitats tant de l’administració com dels ciutadans i ciutadanes de Benicarló.

El SAP serà un espai completament accessible que comptarà amb hall d’entrada, zona d’espera, zona d’atenció presencial, sala d’atenció confidencial, espai per a ordinadors i zona per a complimentar documentació. També s’habilitarà a la primera planta una sala per a reunions i zona d’arxiu i d’oficines.

El projecte de posada en marxa del SAP s’emmarca en l’Estratègia DUSI, cofinançada amb fons europeus FEDER.

Directe