Ximo Puig farà oposició a Les Corts i deixa entreveure que estarà tota la legislatura

És "el mandat dels ciutadans", segons l'encara president de la Generalitat Valenciana

Puig, avui a València

El secretari general del PSPV-PSOE, el morellà Ximo Puig, ha anunciat que liderarà l’alternativa en la Comunitat Valenciana amb una oposició “constructiva i rotunda davant els desvaris” després de fer el traspàs de poders amb el popular Carlos Mazón, guanyador de les eleccions del 28M. Així ho ha comunicat després de la reunió de la Comissió Executiva Nacional dels socialistes valencians celebrada avui a València a la qual ha volgut agrair “la confiança atorgada”. També a la ciutadania per “el suport que ens ha donat en les urnes i amb el qual hem tingut el millor resultat des de 2007” i ha recordat que “en el conjunt d’Espanya, la Comunitat Valenciana és on el partit socialista ha obtingut el major creixement”.

En aquest sentit, el dirigent socialista ha explicat que “la meva voluntat és complir amb el mandat de la ciutadania, i fer-lo el suport del meu partit i el de la societat” i ha remarcat que “ho faig com a autoexigència perquè hem de ser conscients del valor de la democràcia i de l’autogovern, més ara que mai quan hi ha els qui el qüestionen”. “Accepto la responsabilitat”, ha insistit.

Així mateix, ha subratllat que “els i les socialistes estem compromesos amb els valencians i valencianes” i ha apuntat que “som l’alternativa i actuarem com a tal”: “Ara ens toca enfortir l’alternativa i ho farem des del primer dia amb determinació i bones formes. Volem ser un projecte majoritari, el primer partit de la Comunitat Valenciana i per a això treballarem aquests anys”, ha conclòs.

Durant la nit electoral, Puig va assenyalar que “hi haurà altres persones, hi haurà altres equips” i que “es va amb la satisfacció del deure compliment”, havent intentat fer “sempre el bé”, encara que “això no sempre té el millor rendiment electoral”.

Directe