Sílvia Colom seguirà sent l’alcaldessa de Vilafranca

Amb 7 regidors socialistes front als 4 que tindrà el PP

Sílvia Colom, en una imatge d'arxiu

A Vilafranca, el PSOE, amb Silvia Colom al capdavant, repetirà govern municipal, en aquesta ocasió amb 7 regidors, front als 4 que tindrà el PP. La no presentació de Compromís a les eleccions ha mogut una mica els percentatges dels partits que concorrien i ha augmentat també els vots blancs i nuls que sumen un total de 138 paperetes, una quantitat molt elevada.

Silvia Colom, al voltant de les eleccions, ens comentava que “en qüestió local estem molt contents. Hem treballat molt en la campanya, hem aconseguit un gran equip… És veritat que hem baixat un regidor però pensem que ha sigut un resultat magnífic per a poder continuar treballant per al poble.”

Preguntada pel nou equip de govern, ens deia que “hem tret set regidors per aquesta legislatura de la que es farà la pressa de possessió el dia 17 de juny i tenim quatre noves incorporacions que són Cristina Albert, Losar Tena, Carlos Alvarez i Juan Bordas… Pensem que hem format un gran equip i el que volem és continuar treballant per Vilafranca.” L’alcaldessa, ara en funcions, tenia un record per Jaime Vives, el primer alcalde de Vilafranca en la democràcia i que ens deixava justament en temps electoral: “volem donar el condol a tota la seua família i donar-los molts d’ànims. Ha sigut un any molt complicat per a la seua dona, Cinta, que l’ha pogut acompanyar fins al final.”

El número 1 de la candidatura del PP, Jairo Sans, ens comentava que “la valoració no pot ser més que de satisfacció pel treball fet que ha sigut valorat pels veïns de Vilafranca. El PP ha passat de 115 vots a 416, que no s’obtenia des de 2011. Estem front un creixement que podem qualificar de molt important, dels més importants que s’han produït en la província de Castelló.”

Directe