Marta Barrachina serà la presidenta de la Diputació de Castelló

El Partit Popular es converteix en la força més votada de la província amb el 38% dels vots

Marta Barrachina serà la presidenta de la Diputació de Castelló

La província de Castelló s’ha tenyit de blau i el Partit Popular s’ha convertit en la força més votada amb més del 38,07% dels vots a la província de Castelló en haver obtingut la confiança de més de 111.365 castellonencs, la qual cosa suposa un increment de 29.166 vots respecte a 2019. El PP suma 509 regidors en el conjunt de la província, 49 més que en les últimes eleccions municipals de 2019.

El PP governarà a la Diputació Provincial i la Generalitat Valenciana. Marta Barrachina serà la primera dona presidenta de la Diputació i Carlos Mazón estarà al capdavant de la Generalitat Valenciana.

La presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, agraeix als castellonencs la clara aposta pel canvi i garanteix que “el PP governarà per a tots i perquè la província torne al lloc del qual mai s’haguera hagut d’anar”.

“Els castellonencs han alçat la veu per a exigir el canvi necessari que mereix la província. Els castellonencs han demanat estabilitat, creixement econòmic i que la província de Castelló torne a enlairar i ho farem des de la sensatesa i la gestió responsable que ens caracteritza”, ha explicat Marta Barrachina.

El PP governarà amb majoria absoluta en la Diputació, en haver aconseguit 14 diputats, i ho farà “amb l’esperit de cuidar a cadascun dels 135 municipis de la nostra província sense sectarismes i perquè arriben totes les inversions que es necessiten”, subratlla Marta Barrachina.

El cap de llista del PP a les Corts, Alberto Fabra, s’ha compromés a treballar per la província de Castelló perquè recupere el temps perdut”. El PP ha aconseguit un total de 10 diputats autonòmics per la província de Castelló en sumar 100.304 vots, la qual cosa suposa un increment de 33.571 vots respecte a les últimes eleccions autonòmiques.

“La província de Castelló tornarà a generar oportunitats, riquesa perquè els castellonencs tinguen el futur que mereixen després d’anys d’abandó. El PP ha tornat i ho ha fet per a treballar pel benestar de tots els castellonencs”, ha conclòs Alberto Fabra.

Directe