L’ampliació del Parc de Bombers, objectiu d’”Un Equip per Morella” per a la nova legislatura

El PSPV també "millorarà els entorns de les pedanies, l’Hostal Nou, la Llèqua, la Puritat i Arrapat o el barri d’Enduella"

“Importants són les millores que se plantegen en quant a serveis per part del PSPV-PSOE a Morella”, apunten des de la candidatura socialista a l’ajuntament. Una de les més destacades “serà l’ampliació del Parc de Bombers, la qual suposarà un increment dels serveis i equipament i, més important encara, un augment d’efectius”. D’aquesta manera “la població de Morella i comarca veurà augmentada la seua seguretat pel que fa a accidents i incendis però també en cas d’inclemències meteorològiques com fortes pluges o nevades. També està previst, per altra banda, la adequació d’un aparcament per a camions de gran tonatge i vehicles que pot servir de gran ajut en cas també de nevades”.

“Ampliar i millorar l’entrada a Morella per Santa Llúcia, la principal via d’accés a la Ciutat, és una de les actuacions que acometrà el govern de Rhamsés Ripollés en la propera legislatura, dintre del Pla de Millora que té previst la candidatura d’Un Equip per Morella per a la localitat. A més a més de millorar l’entrada per fer-la més segura i atractiva –per ella transiten els nombrosos autobusos de visitants que arriben a Morella- també serà renovat l’accés al pàrquing municipal que alberga tant els mateixos autobusos com els centenars de vehicles que l’ocupen. D’aquesta manera es dignificarà l’entorn de les Torres de Sant Miquel, de les més emblemàtiques de la Ciutat de Morella i que se convertiran en un lloc altament acollidor amb la reforma”, continuen explicant.

“Des de fa anys l’Ajuntament de Morella ha apostat per eixa renovació urbana amb l’arreglament de carrers i altres millores. En la nova legislatura es vol continuar en eixa política en tots els espais urbans, no sols del casc urbà de Morella sinó en tots els barris com Xiva, Ortells, La Pobleta, Herbeset, La Llèqua, Enduella, l’Hostal Nou o les zones de l’Arrapat i Puritat. Més actuacions previstes per a la propera legislatura són la dotació de banys públics en l’Alameda, el Parc Infantil del Tint o la Plaça de Colón, llocs molt freqüentats pels menors en el seus jocs o per tota la gent que gaudeix del passeig a l’Alameda. En tots els llocs esmentats es dotarà de mobiliari urbà i s’augmentaran les zones verdes al temps que es treballarà en el Pla d’Accessibilitat Integral de Morella”.

Per al regidor d’Obres i Serveis, Joan Carles Marcobal, aquestes actuacions “estan encaminades a millorar no només a millorar la imatge de Morella als visitants que s’hi acosten sinó també per fer més agradable la vida per al veïnat que gaudeix dels seus espais”.

Una altra intervenció prevista, en aquest cas al cementeri “és la creació d’un Tanatori Municipal amb unes condicions adequades i d’acord a les directrius que se marquen per a infraestructures d’eixe tipus, aquesta és una necessitat que se fa palesa en la nostra població, ja que l’actual no ofereix les millors condicions per a l’accés de funeràries i vehicles de familiars”.

Pel que fa a serveis municipals es té prevista “la digitalització de tot el cicle de l’aigua”. L’Ajuntament de Morella ha presentat un projecte, amb altres ajuntaments de Terol i Tarragona, als PERTE del Ministeri per tal de digitalitzar tot el cicle de l’aigua, des de l’extracció fins l’abocament. “D’aquesta manera s’aconseguirà millorar la qualitat de l’aigua i evitar fugues i filtracions de la xarxa. Pel que fa al reciclatge, l’Ajuntament de Morella, amb els altres ajuntaments del Consorci, està estudiant implantar el servei de recollida porta a porta, per facilitar la labor del veïnat i optimitzar el reciclatge classificat, d’acord amb la nova normativa”, conclouen des del PSPV local.

Directe