“Un Equip per Morella” ampliarà l’oferta d’FP a l’institut

Per atendre les necessitats el PSPV realitzarà millores a l’Escola Infantil com l’adequació d’un nou pati

Després de la posada en funcionament enguany d’un cicle de Guia en el Medi Natural i Temps Lliure a l’IES Els Ports, amb un bon èxit de matriculació, la candidatura socialista ‘Un Equip per Morella’ vol “incrementar la oferta amb la creació d’un cicle sobre Gestió d’Emergències a l’esmentat centre morellà. La Formació Professional, és una possibilitat de formació idònia per a molts de joves, tant i més si la formació impartida està relacionada amb la vida, l’activitat i la economia de l’entorn i la zona en la que s’imparteix. A més, la FP produeix un augment del professorat i d’activitat a la pròpia ciutat”, apunten.

Per tal de facilitar la matriculació, i per millorar l’estada dels estudiants vinguts d’altres llocs, “altre dels objectius del govern socialista és el de dur a terme la renovació integral de l’Escola Llar de Morella”. En aquest sentit, “el de millorar les instal·lacions educatives de Morella, també es continuarà treballant amb un segon Pla Edificant en la renovació del CEIP Mare de Déu de Vallivana. A l’Escola Infantil, al temps que es renovaran les instal·lacions, es dotarà d’un nou pati per a la millor estada de xiquets i xiquetes en el temps de joc, ja que cal recordar que des d’este curs es dona servei des dels 6 mesos als dos anys”.

Un Equip per Morella “aposta fermament per la formació en tots els nivells d’edat i per això entre les accions de govern previstes per la candidatura que encapçala Rhamsés Ripollés està la de incrementar la oferta formativa a la ciutat. L’ampliació de les activitats a la nova Escola de Música, a punt de començar a funcionar al Colomer-Zurita, i reforçar la col·laboració amb la Escola Permanent d’Adults, el Centre de Turisme i la Universitat per a Majors per allargar la oferta formativa seran altres de les mesures”.

En un futur pròxim, “donat que les obres estan molt avançades, s’obrirà al públic la nova Biblioteca que anirà ubicada també al Colomer-Zurita. Aquesta Biblioteca ampliarà els seus horaris i els adaptarà a les necessitats dels estudiants de la nostra localitat que necessiten fer ús de les instal·lacions i estarà dotada de sales per a l’estudi, material tecnològic i espais per a associacions i entitats”.

La conciliació familiar es fa cada volta més necessària “i per facilitar-la des de l’Ajuntament progressista de Morella s’ampliarà tant la oferta com els horaris de les activitats extraescolars. Per tal de que l’alumnat dels centres educatius conegue al màxim el nostre entorn, mitjançant el projecte ‘Coneix Morella’ s’impulsaran activitats amb la col·laboració d’empreses i associacions”.

Directe