“Un Equip per Morella” vol remodelar el camp de la Fàbrica o seients i noves sales per al Jaume I

El PSPV-PSOE pretén recolzar i estimular totes les iniciatives encaminades a fomentar la pràctica de l’esport

Construir noves instal·lacions, millorar les existents i recolzar les iniciatives populars que fomenten la pràctica de l’esport, són alguns dels principals objectius dels membres d‘Un Equip per Morella’, en matèria esportiva, per als pròxims anys. En aquest sentit, la candidatura socialista està treballant “per la realització d’una pista multiesportiva i pretén dotar de seients el poliesportiu Jaume I. Una altra de les actuacions previstes és remodelar i instal·lar gespa artificial el camp de futbol de la Fàbrica de Giner, on disputen els seus encontres el Morella FC i Els Ports FC. També en la Fàbrica de Giner seran renovades les pistes de tennis, ubicades junt a la pista poliesportiva restaurada recentment”, expliquen des de la candidatura socialista.

La intensa programació d’activitats esportives “amb la que comptem a Morella en els darrers anys provoca la necessitat d’ampliar espais. Per donar cabuda a les mateixes, i tenint en compte el futur trasllat de la Biblioteca Municipal al Colomer-Zurita, el PSPV-PSOE té pensat habilitar sales de l’edifici de la Fundació Caixa Castelló per a la pràctica d’eixes activitats i, així, descongestionar el Poliesportiu Jaume I. En aquest complex també se renovaran i augmentaran el nombre d’aparells al gimnàs, creant també a l’aire lliure una zona per a jocs i activitats”.

Des de l’Ajuntament, “el govern socialista també recolzarà totes les iniciatives populars que sorgeixen a Morella com Denes de Morella i totes aquelles que naixen dels clubs i associacions de la localitat: rutes a peu, a cavall, amb bicicleta, escalada… La finalitat és fer costat a totes les activitats planteja la societat de Morella al temps que es potenciaran tots els esdeveniments que ens proposen des de l’exterior com la Vuelta a España, la qual tindrà a Morella com a escenari d’eixida d’una etapa el dimecres 30 d’agost”, continuen exposant.

El candidat a la reelecció, Rhamsés Ripollés, ha destacat com “en els últims anys, amb Judit en la regidoria, s’ha fet un gran treball en la promoció de l’esport i el suport a totes les nostres entitats. Ara, en els propers anys, anem a donar un pas més amb la consolidació i millora del molts projectes i serveis pels que hem estat treballant. Es realitzaran importants inversions, des de la Fabrica Giner al Jaume I o la nova pista multiesportiva, sempre recolzant totes les propostes dels clubs que són el nostre referent”.

Directe