“Vivenda, oci, festa i ocupació” per als joves, objectius d‘”Un Equip per Morella”

"Bonificacions per a joves emprenedors" és una altra de les mesures del PSPV per a la joventut morellana

“Garantir el futur dels joves per a que puguen desenvolupar el seu projecte de vida ací” és un dels principals objectius de la candidatura ‘Un Equip per Morella’. Des del govern socialista “s’incidirà en les polítiques que afavoreixin l’accés dels joves a la vivenda i al treball, amb bonificacions i ajudes que també s’estendran als estudiants de batxillerat i FP a la localitat, així com també es recolzaran als joves que necessiten fer les seues pràctiques a les empreses de Morella”, apunten des del partit.

L’apartat “de l’oci i la festa té un paper important”. En aquest aspecte, “es fomentarà la reactivació del Consell de la Joventut i, d’acord amb els i les joves, i escoltant les seues inquietuds, es pensa crear una agenda continuada i un festival de música per a ells i elles a Morella”. A més, “reobrir el Casal Jove i seguir mantenint un permanent contacte amb els col·lectius de joves, associacions i quintes, seran altres de les accions del proper govern socialista a Morella, fent realitat les seues propostes per fomentar l’activitat festiva al nostre poble”.

Una de les noves iniciatives plantejades en el programa “és la creació d’un xarxa entre pobles que facilite als joves un autobús per poder anar a les activitats festives i així evitar riscos o altres desplaçaments. Aquesta iniciativa ha sigut fruit del procés participatiu que l’Equip porta, des de fa mesos, escoltant a la ciutadania, anomenat ‘+Tu amb les teues propostes seguim avançant’.”

Per últim els socialistes també volen “destacar les noves possibilitats i millora del servei que pdorà donar la nova biblioteca ubicada en el colomer-zurita, amb espais específics per a treball en grup i l’adaptació dels horaris a les necessitats”.

Directe