‘Un equip per Morella’ proposa la instal·lació d’una ITV fixa en Morella

La candidatura socialista a l’Ajuntament també anuncia l’ampliació del Polígon Industrial ‘Les Casetes’

La instal·lació d’una estació permanent d’ITV al Polígon Industrial ‘Les Casetes’ de Morella és una de les propostes que la candidatura del PSPV de la localitat, Un equip per Morella, planteja per a la propera legislatura. “Esta donaria servei a tot el parc de vehicles de Morella i la comarca dels Ports, així com aprofitar tot el fluxe de trànsit de la N232 i suposaria un gran suport al sector primari donada la gran quantitat de maquinària agrícola amb la que compten les explotacions”, apunten des de la candidatura.

El govern de la Generalitat Valenciana, “presidit per Ximo Puig, va fer públic el servei de les ITV de la Comunitat Valenciana, les quals havien estat privatitzades pels governs de Zaplana i que s’havien vist immerses en presumptes casos de corrupció en la seua adjudicació i que a més han sigut de les més cares de tota Espanya”. Una vegada fetes públiques, des de l’Ajuntament “Rhamsés Ripollés promourà la ubicació d’una estació permanent a Morella” la qual, “a banda de donar un important servei a la zona, suposarà també la creació de llocs de treball”.

‘Un equip per Morella’ també té previst per a la propera legislatura ampliar el Polígon Industrial, donada la demanda que hi ha de sol al mateix en veure’s ocupat tot el terreny disponible. Este és un altre dels objectius dels socialistes morellans ja que el polígon es troba ocupat al complet i cal tenir en compte que la nova Nacional 232 suposa generar noves oportunitats als empresaris de la zona.

Darrerament el Polígon ‘Les Casetes’ de Morella “ja ha estat objecte de millores per part de l’Ajuntament que presideix Rhamsés Ripollés. En aquest sentit cal destacar la instal·lació d’una xarxa de gas per al subministrament de les empreses, la col·locació de càmeres per augmentar la seguretat o l’arreglament i ampliació de zones verdes i ajardinament, sobre tot en el talús junt la N-232. Estes continuaran en la propera legislatura, ja que per a este exercici del 2023 s’ha obtingut quasi 200.000€ per part de l’IVACE”.

L’Ajuntament de Morella “va adquirir fa uns mesos una nau per albergar un magatzem i també un aulari de formació. En aquest edifici de propietat municipal i en altres possibles s’ubicaran les plaques solars que donaran servei a la Comunitat Energètica que des de l’ajuntament s’està promovent i de la qual ja s’han donat els primers passos per a la seua constitució”, conclouen.

Directe