El PP aposta per una Vilafranca “accessible i humana”

Jairo Sans, presenta un programa "de xicotets grans projectes"

Jairo Sans, en una imatge d'arxiu

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Vilafranca, Jairo Sans, ha anunciat un programa de Govern “capaç de resoldre els problemes dels veïns i que construïsca una localitat més acollidora, accessible i humana”.

Sans ha explicat que el seu projecte per a Vilafranca “passa per un pla de gestió municipal que situa en l’eix central “retornar el municipi als seus veïns amb una clara aposta per la reforma i renovació de carrers, voreres, places i parcs”. “Vilafranca té un potencial indubtable, però hem de ser capaços d’aprofitar aqueixa fortalesa creant espais de trobada, zones d’ombra, àrees enjardinades i arbredes que resten duresa a l’entorn i el facen més amable”, ha assenyalat.

Per a aconseguir-ho, el candidat a l’alcaldia presenta “un projecte al servei dels meus veïns”, on “les seues preocupacions siguen les meues”, però alhora capaç d’obtindre “tot el potencial que aquest poble mereix”. “Avui hi ha espais públics desaprofitats, degradats o ignorats que amb un xicotet projecte serien grans racons per a la trobada, la conversa o el joc dels nostres escolars”, ha manifestat.

Jairo Sans ha assenyalat que, amb aqueix propòsit, el PP presenta “un pla d’acció que amb responsabilitat, compromís i il·lusió desitgem poder executar, perquè som veïns de Villafranca i volem veure el millor d’aquest poble i estem decidits a fer-lo possible”.

A aquest pla d’embelliment urbà se suma un compromís per la rebaixa d’impostos “que garantisca a les famílies la liquiditat que mereixen” enfront d’un “infern fiscal” impost per Ximo Puig des del Consell. “Ha arribat el moment d’ajudar amb polítiques fiscals que alleugen i no condemnen”, ha afegit.

Un objectiu al qual Jairo Sans acompanya d’un projecte “realista” per a desenvolupar un polígon empresarial al costat de la carretera d’accés al municipi. “Viure en Villafranca és un privilegi i hem de fomentar l’arribada de capitals que ens permeten continuar gaudint d’aquesta terra”. “En el PP estem compromesos amb fer el possible perquè així siga”, ha rematat el candidat del PP a l’alcaldia de Vilafranca.

Directe