La revista “Opinió” d’Un equip per Morella arriba a les cases morellanes

Compta amb una entrevista del president Ximo Puig, on fa repàs a les actuacions de la darrera legislatura i les prioritats per la nova etapa

“Ressaltant la força de l’equip que acompanya a Rhamsés Ripollés”, en la candidatura del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de Morella, ha estat publicada “una nova edició de la revista ‘Opinió’ que estos dies arriba a les cases morellanes i que precedeix al repartiment del programa electoral de la pròxima setmana”, apunten des de la formació.

En ella es presenten les 15 persones que formen, junt a Rhamsés, l’Equip per Morella. “Persones de diverses professions, edats, amb experiència en la gestió municipal, així com noves incorporacions. Persones militants del partit i altres que integren l’equip com a independents. Cadascú d’ells i elles expliquen les seves motivacions per treballar per Morella formant part d’este projecte”.

A més, el candidat socialista, Rhamsés Ripollés, en la seua presentació indica que “en primer terme, vull donar les gràcies a tots els morellans i morellanes pel seu suport, en estos anys, per eixir junts de la pandèmia i afrontar les conseqüències de la guerra, amb suport a la gent i les empreses. A la vegada destacar, que gràcies a un gran treball, hem aconseguit fites històriques com la nova N232”. Sobre l’equip per a esta propera legislatura ha destacat que “ara, amb un equip fort i, sobre tot, coherent i que, cadascuna de les persones que l’integra, dona confiança, volem continuar avançant en el progrés i benestar del nostre poble. Tenim grans projectes i els anem a fer realitat”.

La publicació “reflecteix la importància de l’aliança real i efectiva entre les administracions. Com els governs socialistes en la Generalitat, Ajuntament, Govern d’Espanya i Diputació són positius per a Morella. En ella trobem diversos articles que ens parlen d’importants projectes aconseguits i prioritats per als propers anys com són: el Colomer-Zurita, la n232, el benestar social, la Fàbrica Giner o la vivenda”, expliquen.

Un dels espais més destacats d’Opinió és la conversa amb el president de la Generalitat, Ximo Puig. En la mateixa destaca el gran treball realitzat en esta legislatura, amb responsabilitat i estabilitat. “Continuarem fent del diàleg social i de l’acord la nostra forma d’entendre la política”. El candidat a la reelecció a la presidència de la Generalitat preveu “uns anys molt positius per a Morella en els que continuarem enfortint la col·laboració i suport des de la Generalitat per fer front al despoblament i assolir els importants projectes marcats”.

Els exemplars de la revista ‘Opinió’ han començat a ser repartits pels domicilis morellans en aquesta primera setmana de campanya electoral i precedeix a la presentació del programa que veurà la llum i serà repartit la pròxima setmana.

“Un equip
per Morella”

Durant l’acte del passat dissabte al Teatre Municipal, el partit va presentar el seu vídeo de campanya on tots els membres de la formació expliquen les claus del seu programa electoral fent alhora balanç de la feina feta en les darreres legislatures al front de l’Ajuntament de Morella.

Directe