Jesús Ortí projecta una Morella amb una nova residència, un centre de dia per l’alzheimer i taxi rural

El candidat del PP a l'alcaldia de Morella considera "urgent" vetlar "per l'atenció dels qui ens han cuidat"

El candidat del PP a l’alcaldia de Morella, Jesús Ortí, ha presentat un projecte que reivindica una ciutat “capaç de protegir als qui ens han criat i ens han cuidat”. “Arropar-los i mimar-los per a retornar-los tot el que ens van donar és un objectiu prioritari d’aquest projecte que situa a majors i a veïns amb diversitat funcional en l’eix de les nostres polítiques municipals”.

Per a aconseguir-ho, Ortí anuncia “la creació d’una nova residència de majors per a atendre les necessitats, garanteix el treball que permeta crear un centre de dia d’atenció a veïns amb alzheimer i amb altres malalties mentals”, així com restablir el recurs del taxi rural “que tan útil ha sigut i que el PSOE ha decidit desmantellar”. “Garantirem la gratuïtat per als desplaçaments entre els municipis que depenen de Morella”, ha manifestat.

“Tot el bo està per arribar a partir del 28 de maig”, ha manifestat Ortí, qui s’ha compromés a “deixar-se la pell per aquest ciutat única i els pobles que depenen d’ella, perquè tots som Morella i entre tots sumarem esforços per a treballar units pel benestar que mereixen els nostres veïns”.

El repte estableix la implementació d’altres mesures com “el bo salut, un recurs que pretén garantir als veïns que reben tractaments domiciliaris el cofinançament d’aquests, així com l’establiment de programes d’envelliment actiu i tallers intergeneracionals”, a més d’un fons “per a l’adquisició d’audiòfons i ulleres graduades, la salut bucodental i ajudes directes de fins a 1.500 euros per a compensar l’increment dels costos energètics a les famílies i les pimes”.

Tot això vertebrat per un projecte “bàsic”, crear una “Morella accessible a través d’un pla provincial que permeta l’adaptació dels habitatges dels nostres majors i també dels veïns amb diversitat funcional”. Perquè el repte és “garantir a tots els ciutadans que registren aquestes limitacions l’accés a les subvencions públiques que els permeten millorar la seua qualitat de vida amb obres d’adequació dels seus domicilis”.

“Ha arribat el moment de començar a treballar per Morella i dir adeu a polítiques que s’han servit de les famílies per a viure d’elles. El 28 de maig tenim l’oportunitat de dir adeu a tot allò que ens ha fet mal per a començar a somriure per tan bo com està per arribar”. “Entre tots ho aconseguirem”, ha declarat Jesús Ortí.

Directe