Independents per Morella crea una web informativa amb les claus del seu projecte

On es pot trobar la informació en profunditat de cada una de les propostes i temes rellevants

Independents per Morella ha llançat una pàgina web desglossant els punts del seu projecte polític per al municipi. A aquest espai es pot trobar “informació en profunditat sobre les claus del programa que van des de la transparència i l’oposició als macroprojectes energètics, passant per la lluita contra el despoblament i l’accés a l’habitatge fins la cura dels espais verds, entre moltes altres qüestions importants”, segons expliquen des de la formació

La web “consta d’una entrada principal en la qual es troba la seua presentació i el resum dels punts del programa. I també d’una sèrie d’apartats en la part superior, que desglossen les mesures a dur a cap en les àrees d’Economia, Patrimoni i cultura, Participació, Espais Públics, Pedanies i barris, Vida, Món rural, Energía, L’equip.”

En l’àmbit d’economia “s’obri un desplegable que aborda els temes de turisme i comerç que tant calen el teixit del municipi. En Patrimoni i cultura exposa la situació del castell, les torres i muralles, l’aqüeducte i altres zones arreu del terme. En Participació li dedica espai a transparència, joventut i festes. A l’apartat de Espais Públics aprofundeix sobre la Alameda, els accessos i voltants, el Colomer Zurita, la Fàbrica Giner i la piscina municipal”, expliquen.

A continuació, “consta d’un espai per a Pedanies i barris on s’exposa la situació de La pobleta, Herbeset i Hostal Nou. A l’àrea Vida fica sota la taula l’accés a l’habitatge, polítiques educatives, gent gran, esport i igualtat. Com a guinda, la web dedica un espai per a Món rural i un altre per a uns dels seus pilars bàsics, Energia, on es reflexiona sobre el model energètic per a Morella. Per últim, l’Equip on es poden trobar les presentació de cadascú dels membres de la llista progressista”.

La pàgina web “està en constant creixement i continuarà afegint idees i propostes dia a dia, ja que també es nodreix del que els veïns i veïnes li traslladen a Independents per Morella. A més, fica a l’abast de la població ferramentes de contacte i participació per fer d’aquest projecte polític un projecte comú”.

“Cançò per
Morella”

Per una altra banda, Independents per Morella ha llançat el seu vídeo de campanya amb el que volen “fer un regal als morellans i morellanes”. A la producció audiovisual que acompanya a la “Cançó per Morella”, la periodista i compositora local, Paula Tomás, “fa un retrat de la vida dels seus veïns i veïnes al municipi mostrant la unió d’un poble en moviment”.

A la “Cançó per Morella” la cantautora parla “amb admiració de Morella com un entorn de paisatges i patrimoni excepcional que s’enriquix pel tàndem que formen les antigues i noves generacions del municipi”. Però també “fica sota la taula la problemàtica del despoblament i dels macroprojectes energètics que fan perillar la vida d’una terra com la capital dels Ports”, amb els versos “No hi haurà gegant de ferro que ens aboque a un desterro i que faça d’un bancal la soledat”.

Directe