“Un Equip per Morella” farà un centre ocupacional per a persones amb diversitat funcional i vivendes assistides per a gent gran

Així ho ha anunciat Rhamsés Ripollés

El benestar social és un eix prioritari en el projecte socialista d’Un Equip per Morella. La creació d’un Centre Ocupacional per a fomentar la formació i ocupació de persones amb diversitat funcional així com promoure les vivendes assistides per a Gent Gran, com a complement de la Residència per a majors, van ser dos de les mesures anunciades per Rhamsés Ripollés, candidat socialista a l’alcaldia de Morella, en l’acte de presentació de la seua candidatura aquest dissabte a Morella.

L’objectiu de Rhamsés Ripollés i tot el seu equip és “enfortir al màxim les polítiques de benestar social” que ja es venen duent a terme a la localitat, entre les que cal destacar l’ampliació del Centre de Dia, que permetrà augmentar la seua capacitat, de 25 a 45 usuaris, així com els serveis que des del centre se presten i la creació de més llocs de treball.

Intervenció íntegra de Rhamsés Ripollés al mitin central de campanya del PSPV

També se seguirà millorant el servei de la Residència en la que en els darrers anys ja s’han fet inversions importants com la instal·lació d’un nou ascensor. La màxima prioritat dels socialistes morellans és la de incidir en les polítiques que més beneficien a les persones i en els propers dies donaran a conèixer-ne moltes més i per a tot el conjunt de la població, des de la infància a la gent gran.

Diumenge de matí la candidatura socialista morellana va estar de nou present al carrer i, amb una paradeta ubicada al mercat dominical, van estar en contacte amb la ciutadania i escoltant les propostes que els traslladava. Escoltar la veu de la ciutadania, les seues propostes i inquietuds, està sent una altra de les prioritats del PSPV-PSOE per elaborar el programa per a Morella.

Directe