La Diputació obri el termini perquè les societats musicals demanen subvencions per a instruments

El BOP ha publicat ja les bases

La Junta de Govern de la Diputació de Castelló ha aprovat la concreció de les bases reguladores de la campanya titulada ‘Adquisició d’instruments musicals i altres béns inventariables 2023’, que compta amb una dotació de 100.000 euros. Es tracta d’ajudes a les quals podran accedir pel procediment de concurrència competitiva les societats musicals amb banda de música establida, que disposen d’escola d’educands o d’escola de música.

Amb aquesta línia de suport, la corporació provincial manté el recolzament a l’activitat musical en les agrupacions musicals de Castelló. En aquest cas es finançarà part de les despeses d’adquisició d’instruments, així com altres béns inventariables, com per exemple equips informàtics i altres béns necessaris per al desenvolupament de l’activitat com a impressores, fotocopiadores, tauletes, pissarres digitals i projectors.

Les associacions interessades a concórrer en aquest procediment hauran de presentar les seues sol·licituds de manera telemàtica a través de la seu electrònica de la Diputació. El BOP ha publicat dissabte l’extracte de les bases, per la qual cosa s’obri un termini de 20 dies hàbils a comptar des de l’endemà diumenge.

Directe