Independents Per Morella arranca la campanya penjant el cartell electoral

L’acte de presentació del programa electoral serà diumenge 14 a les 12:30 hores en la placeta de la llotja

Independents Per Morella arranca la campanya penjant el cartell electoral

Independents Per Morella ha arrancat la campanya electoral per a les eleccions municipals del 28 de maig. Ho ha fet penjant el cartell electoral “a la plaça de Colom al so de les campanyes de l’Arxiprestal quan es complien les 12 de la nit, hora marcada per l’inici de la campanya de forma oficial”.

D’aquesta manera, quatre dels membres de la candidatura es van apropar fins a aquest punt del municipi per a oficialitzar el començament dels dies més intensos després de «setmanes de treball» i esperant que «les veïnes i veïns de Morella reben totes les nostres propostes i ens en continuen traslladant», tal com ha explicat el cap de llista, Bernabé Sangüesa.

A més, Independents per Morella ja ha anunciat el seu acte de presentació “on està invitat tot el poble de Morella que serà el diumenge 14 de maig a les 12:30 hores a la placeta de la Llotja, just als peus de l’edifici consistorial”. «Aquest no serà un acte a l’ús, ni un míting típic, ja que es tracta de parlar en cada un dels veïns i veïnes que s’apropen fins allí. Per això hem preparat una proposta diferent a un lloc diferent on tindrem música, presentació del programa, dels candidats i candidates i a més menjar i beguda per a fer una picadeta mentre conversem i debatim sobre el que li importa a la ciutadania», ha relatat Sangüesa.

Durant els 15 dies que durarà aquesta campanya electoral des de Independents per Morella es farà “una serie de propostes per al municipi que s’aniran explicant per les xarxes socials i també a la web de la candidatura que serà també presentada aquest diumenge”. A més, “hi haurà a disposició dels veïns i veïnes un tríptic amb un resum dels nostres punts clau i l’accés directe a les xarxes i la web del grup”.

La primera proposta d’aquest divendres 12 de maig és “aconseguir un Ajuntament 100% transparent, on els ciutadans i ciutadanes sàpiguen exactament com estan els comptes municipals, quins impostos es paguen en cada punt i classificació i en què es gasten els nostres diners. Facilitar l’accés a aquesta informació a través del portal de transparència de la web municipal que actualment està completament buit i resoldre les preguntes envers les empreses mixtes pertanyents al consistori”, conclouen.

Directe