El PSPV dona inici a la campanya amb la tradicional penjada de cartells

Demà dissabte tindrà lloc l’acte central amb la presentació de la candidatura ‘Un equip per Morella’

Avui s’inicia la campanya electoral de les eleccions municipals i autonòmiques del 28 de maig. La candidatura del PSPV-PSOE Morella ho ha fet amb la tradicional penjada de cartells en la Plaça Colom.

En la trobada de la candidatura ‘Un equip per Morella’, l’alcalde i candidat a l’alcaldia, Rhamsés Ripollés, ha aprofitat per traslladar i explicar unes de les primeres propostes que posaran en marxa en la nova legislatura.

Ripollés ha destacat que “en el nostre projecte el suport a les famílies, el foment de la natalitat i el reforç i ampliació del serveis educatius i que afavoreixen la conciliació familiar i laboral és fonamental. En estos quatre anys hem fet un gran treball en esta línia i ara tenim ambició de dur-ho encara més endavant”.

A més ha afegit una novetat important anunciant que “l’Ajuntament de Morella s’adherirà a la iniciativa que fa pocs dies ha anunciat el nostres president, Ximo Puig, de considerar famílies nombroses aquelles a partir de dos fills o filles”. I ha explicat “això ens permetrà traslladar a més famílies, en tot allò que és competència municipal, més ajudes, més descomptes en tots els serveis municipals i el Carnet+3, així com aplicar una nova bonificació a l’impost de l’IBI per a totes les famílies nombroses”.

Per altra banda, cal recordar, que demà dissabte a les 19h en el Teatre Municipal tindrà lloc l’acte central de campanya amb la presentació de la candidatura ‘Un equip per Morella’. En l’acte, “a més de les persones que integren la llista del PSPV-PSOE per a l’Ajuntament de Morella, participarà també el morellà i candidat a les Corts Valencianes, Ernest Blanch”, conclouen.

Directe