Vilafranca asfalta la baixada al Maset i formigona el Camí del Riu de la Teuleria

Per tal de millorar la mobilitat en aquestes dues zones del poble

L’Ajuntament de Vilafranca, amb l’ajuda de la Diputació de Castelló, està formigonant el camí del Riu de la Teuleria. Es tracta d’un tram de 200 metres que es veia afectat per les avingudes d’aigua, que provocaven que cada vegada hi hagués menys base de terra i pedra i perillaven les parets de pedra seca.

Per una altra banda, l’ajuntament està treballant en l’asfaltat de la baixada al Maset. Els treballs arriben com a finalització a l’obra del canvi del col·lector i la reparació del ferm d’aquest vial. El col·lector i el carrer estaven en mal estat i després d’aquesta actuació s’ha substituït la canonada i s’ha millorat el carrer per al trànsit.

Directe