Ix a licitació de la gestió del bar i els apartaments turístics de Xiva

A més, comencen els treballs de la pista esportiva que estarà en funcionament este estiu

Ix a licitació de la gestió del bar i els apartaments turístics de Xiva

Ahir es va publicar a la plataforma de contractació del sector públic la licitació d’arrendament del bar i els apartaments turístics de Xiva. Ha finalitzat la concessió actual i es publica d’acord amb els termes tractats en la reunió veïnal que va tindre lloc a començament de primavera. Els serveis estan ubicats a l’edifici de l’antic ajuntament del municipi i compten amb el bar a la planta baixa i quatre apartaments totalment equipats. D’aquesta manera, el termini per a presentar les ofertes està obert fins al 9 de juny d’aquest any i els plecs estan disponibles al Centre Integrat de Serveis Econòmics (CISE), a través del correu ciseadmon@morella.net i al telèfon 964 17 31 18 extensió 1.

Cal explicar que, la gestió d’estos serveis es realitzarà durant un any més quatre possibles pròrrogues anuals. L’import estimat del contracte és de 1.210 euros amb l’IVA inclòs més el 10% dels ingressos que generen els apartaments turístics. A més d’aquestes condicions, l’oferta inclou vivenda a Xiva.

La regidora d’Ocupació, Mari Carmen Escuder, ha explicat que “les veïnes i veïns de Xiva demanden el servei de bar a la localitat, de manera que es publica aquest plec de condicions que també inclou la gestió de quatre apartaments turístics”. L’edil ha explicat que “amb estes condicions, les quals inclouen la vivenda a Xiva, es pretén facilitar el servei demandat i facilitar l’ocupació de les persones que ho gestionen amb els ingressos dels apartaments turístics en el mateix edifici”.

L’edifici de l’antic Ajuntament de Xiva inclou diferents estances amb el bar i els apartaments. D’aquesta manera, el primer està situat a la planta baixa i compta amb lavabos, barra i mostrador, estants, toma d’aigua, punts de llum i una cuina equipada. Els apartaments estan a la primera i segona planta del mateix edifici. Aquestos compten amb cuina menjador, bany i una o dues habitacions. A més, estan equipats amb el mobiliari i electrodomèstics.

Zona esportiva
de Xiva

L’any passat es va projectar una zona esportiva pròxima al nucli urbà de Xiva gràcies a la donació d’uns terrenys. Així, es va fer una primera intervenció amb l’adequació dels terrenys i ara continuarà amb el formigonat i allisat de la pista per a ús esportiu.

Directe