Morella disposarà del servei d’atenció al públic per a la campanya de la Renda 2022

A través de l’oficina que es situarà en l’Ajuntament durant tots els dimarts del mes de juny

L’ajuntament de Morella, un any més, ha realitzat l’acord amb l’Agència tributària Valenciana per poder albergar les oficines i ajudar en la tramitació i preparació de la declaració de la Renda 2022 a aquelles persones que ho desitgen. D’aquesta manera, durant tots els dimarts de juny es realitzarà l’atenció personalitzada.

Per poder rebre este servei és necessari sol·licitar cita prèvia, la qual es pot demanar des del 25 de maig, tant per la web de l’Agència Tributària, app o als telèfons 901223344 o 91 553 00 71.

Els horaris que té este servi, totalment gratuït, són tant de matí com de vesprada. Per tant a Morella es realitzarà els dimarts del mes de juny de 9:00 a 14:30 i de 16:00 a 19:00.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat “que este servei especialment l’any passat va funcionar molt bé i amb una demanda creixent. Agraïm la col·laboració amb AVT i del que es tracta és d’apropar-lo a tota la ciutadania d’una forma fàcil i correcta”.

En el cas de Morella l’oficina que ha sigut habilitada en el propi edifici de l’Ajuntament es troba en l’entrada als costat dels gegants, sent un despatx totalment privat i accessible.

Directe