L’escola matinera amplia el servei fins a final de curs i la vespertina obri la matrícula

El termini d’inscripció per a la segona estarà obert des del 3 fins al 24 de maig

L’escola matinera de Morella amplia el servei fins al final del curs 2022-2023. Fins a aquest any, les famílies comptaven amb esta escola fins al 31 de maig i ara ho faran també fins al 21 de juny. Cal explicar que, l’escola matinera amplia el servei a causa que, durant el mes de juny, l’alumnat entrarà a classe al CEIP Mare de Déu de Vallivana a les 9.00 hores. Així, el servei serà des de les 8.00 hores. D’aquesta manera, les que no ho necessiten, poden donar-se de baixa a les oficines municipals.

D’altra banda, del 3 al 24 de maig estarà obert el període de matrícula per a l’escola vespertina. Aquesta prestarà el servei de dilluns a divendres des de l’1 de juny fins al 21 amb horari de 15.00 hores a 17.00 hores i un preu de 20 euros. Així, per a formalitzar la inscripció, cal fer arribar els formularis emplenats amb el resguard de pagament a les oficines de l’Ajuntament de Morella o al correu electrònic ajuntament@morella.net. Les famílies rebran els formularis i tota la informació a través del CEIP Mare de Déu de Vallivana. Cal recordar que a les famílies amb carnet +3, família monoparental o monomarental s’aplica un 15% de descompte.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “al mes de juny canvien els horaris del CEIP Mare de Déu de Vallivana, per la qual cosa cal adaptar els serveis que faciliten la conciliació familiar als nous horaris”. L’edil ha explicat que “en el cas de l’escola matinera, continuarà fins a l’últim dia del curs perquè l’alumnat entrarà a classe a les 9.00 hores”. “Pel que fa a la vespertina, esta s’ofereix sols durant els mesos de setembre i juny, ja que durant la resta de curs està l’escola recreativa”.

Directe