Ximo Puig aposta per l’interior “combinant el creixement econòmic amb la protecció del territori”

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV ha participat en l'acte ‘En totes les Places’

Ximo Puig aposta per l’interior “combinant el creixement econòmic amb la protecció del territori”

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig ha assenyalat que “l’interior de Castelló necessita més impuls combinant el creixement econòmic i el desenvolupament amb la protecció del medi ambient i del territori”. Així s’ha manifestat a la comarca dels Ports, a Morella, en un acte emmarcat en la gira ‘En totes les Places’, en el qual també ha destacat que “llançarà nous programes que recolzaran el que ja s’ha fet tot aquest temps amb l’Agenda Valenciana Antidespoblament, que ja ha donat fruits molt importants”.

Ximo Puig és el secretari general del PSPV-PSOE

El president ha insistit que “la decisió que es pren el 28 de maig és transcendental, perquè la política no és un joc, el que es juga és el futur d’un poble, d’una ciutat i d’un país”. En aqueix sentit, ha subratllat que “en les pròximes eleccions es decideix entre educació gratuïta o barracons, entre privatització d’hospitals o Sanitat Pública”, al mateix temps que ha assegurat que “a Castelló la decisió és molt fàcil: el futur amb Rafa Simó o el passat amb Alberto Fabra”.

Sobre el futur de la Comunitat Valenciana, el president ha recordat que “la societat valenciana ha abandonat la corrupció i l’atur, i s’enfronta a una dècada extraordinària plena d’oportunitats que aprofitarem”. “Tenim esperança i estem convençuts que podem continuar cohesionant el territori, acabant amb enfrontaments per a arribar a una societat més justa, més humana i avançada”, ha defensat el secretari general del PSPV-PSOE.

Quant als objectius de cara a la pròxima legislatura, el president ha destacat que “l’ocupació és un element clau en el projecte”: “És el que ens permet tindre un projecte de vida, i per això volem aconseguir la màxima ocupació possible”. “En vuit anys hem passat de la decadència a tindre 420.000 persones més treballant”, ha subratllat el secretari general del PSPV-PSOE.

En la mateixa línia, el president Ximo Puig ha insistit que “l’educació és fonamental per a aconseguir igualtat”: “L’educació de 0 a 3 anys serà gratuïta la pròxima legislatura, hem rebaixat les taxes universitàries, augmentat les beques menjador i rebaixat a la meitat el fracàs escolar”. Sobre el seu projecte en matèria de Sanitat, el president ha assegurat que “la pròxima legislatura revigoritzarem el sistema sense dogmatismes”. A més, ha recordat que és necessari “reinicialitzar el sistema al costat dels professionals i acabar el procés de desprivatización de la Sanitat”. “A la comarca dels Ports ara hi ha tres SAMUS i s’ha ampliat el centre de salut, això només és possible amb un govern progressista”, ha defensat.

Rhamsés Ripollés és el candidat socialista a l’alcaldia de Morella

Maria José Tena és l’alcaldessa de Castell de Cabres

Ricardo Tosca és el gerent de l’Hospital General de Castelló

Carme Carbó és arquitecta

En l’acte, moderat per la regidora de Morella Judit García, també han intervingut l’alcalde de Morella, Rahmsés Ripollés, el candidat a les Corts Valencianes per la província de Castelló, Rafa Simó, el gerent de l’Hospital General de Castelló, Ricardo Tosca, l’alcaldessa de Castell de Cabres, Mª José Tena, i l’arquitecta Carmen Carbó.

Directe