Jesús Ortí demana a Ximo Puig que en lloc de “vendre fum” per els places restituïsca tots els serveis de l’Hospital de Vinaròs

El candidat del PP a l'alcaldia de Morella considera “vital” garantir “recursos sanitaris òptims”

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Morella, Jesús Ortí, ha reclamat al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, que en lloc de “passejar-se per les places per a vendre fum”, es dedique a “visitar els hospitals que desmantella”.

Ortí ha fet aquestes declaracions després que l’Hospital de Vinaròs perda, a partir de demà divendres, el servei de cardiologia que prestava a centenars de pacients. “Centenars de veïns adscrits a l’Hospital de Vinaròs que requereixen d’aquesta especialitat perdran a partir d’aquest dilluns un recurs que és vital”.

El “càstig que imposa Ximo Puig obliga els pacients i a les seues famílies” a traslladar-se fins a Castelló per a prestar un servei “vital” que “vela i protegeix la vida”. Un recurs de vida “que estem decidits a recuperar”, com ahir va reconéixer Carlos Mazón, president regional del PPCV en l’acte de presentació de les candidatures a Castelló, “enfront dels qui el desmantellen i en lloc de treballar per a restituir el recurs es dediquen a passejar-se per les places”.

Hui Ximo Puig, president de la Generalitat, està previst que acudisca a Morella en el marc de la seua campanya. “Una campanya que al sembla no té parada als hospitals, on ens resultaria més útil el president de la Generalitat treballant per blindar la sanitat, però lamentablement es dedica a passejar-se per les places mentre desmantella els centres hospitalaris”.

Perquè “el cas de l’Hospital de Vinaròs no és l’únic, l’Hospital General de Castelló, l’Hospital Provincial o La Plana són també damnificats per les polítiques socialistes que han provocat que centenars de castellonencs es vegen obligats a rebre prestacions sanitàries a quilòmetres de distància dels seus hospitals de referència”.

“El col·lapse, la falta d’inversions, la inestabilitat de les plantilles i la falta d’una política real i precisa en matèria sanitària ha derivat en un col·lapse que en el PP estem decidits a resoldre a partir del 28 de maig. Perquè a partir d’aqueixa data comença el treball per a recuperar la sanitat excel·lent que els nostres veïns mereixen”, ha considerat el candidat del PP a l’alcaldia de Morella.

Directe