El PSPV de Benassal presenta una llista encapçalada per Èlia Garcia

La candidatura socialista està formada per onze persones "amb ganes de propiciar un canvi que done aire fresc"

El PSPV-PSOE de Benassal ha conformat una candidatura encapçalada per Èlia Garcia amb l’objectiu de fer del municipi un lloc més pròsper. La candidata està acompanyada per Rafael Fuentes, únic alcalde socialista a la localitat entre 2003 i 2007. Seguidament trobem a David Garcia, Rosa Batet, Anna Traver, Joan Martínez, Vanessa Edo, Manuel Roig i Carmen Maria Garcia. Com a suplents comptem amb dos històrics del partit, Alberto Beltrán i Juan Antonio Pitarch.

Garcia destaca que “aquests quatre anys que he estat de portaveu, hem portat a terme una proposta ferma d’alternativa, participant activament de la gestió del nostre poble, amb multitud de propostes, però sobretot, formant part del dia a dia de la localitat. Sabem que podem donar una nova visió a la gestió del nostre poble, donant un paper fonamental als serveis a la nostra gent, més accessibles. Fer un poble mes còmode i atractiu per a viure, tenint molta cura dels espais i renovant les infraestructures e instal·lacions. Pensem que estos aspectes són claus per a millorar la qualitat de vida de les veïnes i veïns del nostre poble”.

La candidata socialista també destaca “tot l’equip afronta el repte amb energia, il·lusió i amb un esperit cooperatiu per a construir un futur millor per a la nostra localitat. Som un equip i volem treballar com a equip, això ho tenim clar. A més, tenim uns reptes importants per davant, com es aconseguir el funcionament del Centre Termal perquè siga, d’una vegada per totes, una infraestructura generadora d’oportunitats” i afegeix que “tenim les coses molt clares i la determinació per a portar endavant les nostres propostes, per això demanem el recolzament electoral del nostre municipi“.

Èlia Garcia ha conclòs dient que “hem demostrat capacitat de treball, responsabilitat i estima al nostre poble, tenim vocació de servei i sabem que som l’alternativa que el dia 28 de maig se pot fer realitat, per això, fins a eixe dia estarem a totes les places, jardins i carrers del nostre poble, per explicar als nostres veïns i veïnes que Benassal pot arribar tant lluny com vulguem, i que els socialistes ens deixarem la pell per aconseguir la millor versió del nostre poble, que té moltes possibilitats que s’han d’aprofitar’’.

Directe