Independents per Morella es presenta com “una nova proposta política per un poble viu”

La formació progressista presenta la primera llista independent de la història de Morella

Morella suma una nova formació política com a candidata a les eleccions municipals. Independents per Morella es converteix així en la primera llista independent de la història de la localitat. Liderada pel jove periodista morellà, Bernabé Sangüesa Antolí, “la candidatura progressista es presenta com una opció que mira per un futur sostenible per al municipi”, apunten en una nota de premsa.

La formació està conformada per 13 candidats i candidates independents units per un projecte comú per Morella. “La transparència i la participació ciutadana són dues de les línies clau del grup que arranca una proposta basada en la cura de l’entorn natural i el patrimoni, la garantia de l’accés a l’habitatge, polítiques inclusives i d’igualtat, i la recerca de solucions per les carències i necessitats del sector primari, entre altres qüestions rellevants”.

A Sangüesa l’acompanyen en els primers llocs els morellans Javier Amela Grau, Ana Belén Soro Martí, Ruth Martínez Ros i Julio Tena Vicente. A les següents posicions trobem a Pere Pujol Bergas, Jose Manuel de Antonio Otal, Diego Boix Tena, Lucia Sangüesa Carbó, Carlos Milián Ortí i Alina Oana Toma. Com a suplents Maria Ferreras Arribas i Emilio Ortí Borrás. Un equip que suma veïns de molts àmbits socials i econòmics implicats en el teixit vertebrador de la ciutat.

Independents per Morella “aposta per la sostenibilitat del territori, sent veu crítica contra la MAT i els macroprojectes energètics que es plantegen en la zona. El grup defensa un model energètic d’autoproveïment que no atempte contra una forma de vida en extinció, la ramaderia i l’agricultura. Prioritzen la cura de la terra i de l’excepcional patrimoni històric morellà”.

A més, la formació liderada per Sangüesa, “cerca posar sobre la taula propostes per a facilitar l’accés a l’habitatge sota la màxima “Un poble viu és un poble on viu la gent” davant la manca d’oferta de cases de lloguer i preus de venda disparats”.

Independents per Morella “desitja ser l’opció per a aquelles i aquells que busquen un futur sòlid per a un poble de portes obertes que aposte per un turisme sostenible i un comerç local viu, que vol eixir del mapa de l’Espanya buidada plantejant un concepte de progrés basat en la cura des de l’afecte més pur al territori i les seues arrels”, conclouen

Directe