Surt a licitació la construcció d’un pàrquing per a vehicles pesats al polígon El Collet

El nou equipament permetrà que transportistes i conductors puguen utilitzar-lo de manera segura i controlada

L’Ajuntament de Benicarló ha publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic la licitació de les obres de construcció d’un aparcament per a vehicles pesats al polígon industrial El Collet, en uns terrenys de 6.045,50 metres quadrats de propietat municipal.

El projecte preveu l’asfaltat de la parcel·la i la senyalització horitzontal dels diferents itineraris i places d’aparcament. També s’inclou la il·luminació del pàrquing i la instal·lació de càmeres de seguretat connectades amb la Policia Local de Benicarló.

Paral·lelament, també està prevista la construcció de voreres als voltants de la parcel·la i la reparació de l’asfalt en diferents zones del polígon deteriorades pel pas del temps. L’actuació servirà per a dotar de millors serveis el Polígon Industrial i permetrà que els transportistes i conductors de vehicles pesats puguen utilitzar el pàrquing de manera segura i controlada.

Les obres, que tenen un temps d’execució previst de tres mesos, es podran executar a través d’una subvenció de l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial). Els treballs s’han valorat en 222.162,35 euros (IVA inclòs) i el termini de presentació d’ofertes finalitza l’11 de maig.

Aquesta és la segona vegada que el projecte surt a licitació, atés que en l’anterior ocasió el procés va quedar desert.

Directe