S’obri la circulació de la carretera N-238

Es preveu que les obres finalitzen al mes de setembre, però els operaris ja han obert el carril central al trànsit rodat

S’obri la circulació de la carretera N-238

L’Ajuntament informa que aquesta mateixa setmana s’ha obert la circulació del tram principal de la N-238, carretera d’Ulldecona. A partir d’ara el trànsit rodat pot circular pel carril principal, que recordem disposa d’una major amplada, amb vorals d’1,5 metres, per oferir una major seguretat viària. Cal destacar que l’accés a Alcanar encara es realitzarà des de la via de servei fins que no finalitzen definitivament les obres.

El Ministeri de Transports i Agenda Urbana és l’encarregat d’executar el projecte i les obres consisteixen en l’ampliació del traçat, la millora la seguretat viària, la reordenació tots els accessos a la via i l’adequació les connexions amb l’AP-7. Així mateix, també s’inclou la millora de l’accés fins al municipi d’Alcanar i la creació de vies servei per a entrar a les finques.

Els operaris han finalitzat les obres més importants a la carretera, fet que ha permès obrir el carril principal, mentre continuen executant la resta de les intervencions. Es preveu que totes les feines estiguen enllestides per al mes de setembre.

Directe