Vinaròs, Alcanar i Ulldecona celebren la 3a cimera d’alcaldes

La trobada ha servit per acordar sol·licitar la millorar de la connexió ferroviària amb Barcelona i València

Aquest matí els alcaldes d’Ulldecona, Alcanar i Vinaròs han mantingut la trobada anual per a posar en comú les principals reivindicacions de cada localitat, així com enfortir encara més la col·laboració dels governs municipals en les qüestions i demandes que afecten els tres municipis.

Durant la reunió s’ha acordat la creació d’una taula de mobilitat per a millorar la connexió ferroviària del territori amb Barcelona i València, amb la posada en marxa de més trens, però sobretot amb la reducció del temps de viatge, actualment amb una duració d’unes sis hores, entre les dues capitals. Dintre de les comunicacions també s’ha tractat de les obres d’adequació de la N-238 que executa el Govern Central, que preveu finalitzar les feines dintre del termini establert.

D’altra banda, durant la trobada també s’ha parlat de la seguretat entre els tres municipis, amb la finalitat de continuar amb la coordinació de les Policies Locals en tasques de vigilància al camp per evitar robatoris.

Directe