Andrés Martínez es presenta a la reelecció a l’alcaldia de Peníscola

El popular suma cinc majories absolutes consecutives i 21 anys de gestió

Andrés Martínez Castellà ha anunciat aquesta setmana, a través dels seus canals en xarxes socials, que encapçalarà el projecte del Partit Popular per a les pròximes eleccions municipals a Peníscola, amb el suport unànime de l’agrupació local.

“Estic il·lusionat i compromés amb el meu poble, em sent recolzat, preparat i molt ben acompanyat per a donar continuïtat al nostre projecte”, ha assegurat.

Li avalen la seua consecució de cinc majories absolutes consecutives i els resultats de la seua gestió al capdavant del consistori peniscolà en els últims 21 anys.

Martínez ha emprat un vídeo per a comunicar la seua intenció de concórrer com a cap de llista dels populars peniscolans, en el qual assegura apostar per una “Peníscola fort, de confiança, que s’ancora en la solidesa del seu passat i la seua tradició per a continuar mirant al futur amb ambició”.

Martínez proposa “un projecte que confia en les persones, que treballa per generar oportunitats i que cree en la llibertat”; defensant la solidesa, serietat, compromís i responsabilitat de la seua proposta.

Així mateix ha anunciat que la presentació de la totalitat d’integrants de la candidatura popular a les eleccions municipals es durà a terme divendres que ve 21 d’abril, a partir de les vuit de la vesprada, en el Passeig Marítim de la localitat.

Directe