L’Ajuntament aconsegueix una subvenció de l’IVACE per a la millora del polígon industrial de les Capçades

Són 165.516€ per adequar la rotonda de l’avinguda de Gil d’Atrosillo que inclourà la millora dels pluvials i de l’accessibilitat

L’Ajuntament ha aconseguit una subvenció de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial, IVACE, per a la millora d’accessibilitat i eficiència del polígon de les Capçades, en concret, a l’encreuament amb l’avinguda de Gil d’Atrosillo. El projecte compta amb un pressupost de 180.000€ i l’ajuda aconseguida ascendeix fins als 165.516€, fet que permetrà a l’Ajuntament desenvolupar les obres, aportant la resta de la inversió amb fons propis.
Les feines consistiran en la renovació de tot el ferm en el punt d’unió de l’avinguda de Gil d’Atrosillo amb el camí de les Capçades i carrer de Benet XIII, on actualment es situa l’heliport. Aquesta zona, amb un asfalt molt malmès, també presenta moltes irregularitats que ocasionaven perillositat, i amb les feines s’oferirà una major seguretat viària. A més, també es millorarà la recollida d’aigües pluvials amb l’adequació dels SUD’s existent, i s’actuarà en accessibilitat de voreres i carril bici. En aquest sentit, es buscarà la unió entre els diferents carrils bici, per donar continuïtat la xarxa.

L’alcalde Guillem Alsina, ha destacat que “en les properes setmanes es realitzarà la redacció del projecte amb l’objectiu de licitar les obres abans de finalitzar l’estiu, per a poder complir els terminis establerts per part de l’IVACE”. Segons detallava les obres permetran millorar la seguretat viària en aquesta zona de l’avinguda Gil d’Atrosillo, on cada dia circulen centenars de vehicles per accedir al polígon de les Capçades, l’Hospital Comarcal, l’IES José Vilaplana o el CEE Baix Maestrat.

Per la seua banda, la regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà ha indicat que al llarg de la legislatura s’han dut a terme millores en els polígons de les Planes Altes i Carretera d’Ulldecona, i ara a la zona de Capçades, amb una inversió total que superarà els 600.000€, gràcies al finançament de l’IVACE. Morellà assenyalava que “s’ha fet una aposta ferma per a la millora de les zones industrials de Vinaròs, una feina que ha de continuar amb l’objectiu de garantir unes prestacions de qualitat a les empreses perquè puguen millorar la seua competitivitat i al mateix temps atreure de noves”.

Directe