Mercedes García serà la número 2 a la candidatura del PP per “aconseguir el canvi i activar Vinaròs”

Amat afirma que “tan important és tenir un programa de govern com comptar amb les persones adequades per desenvolupar-lo”

El Partit Popular de Vinaròs ha informat avui que Mercedes García Baila serà la número 2 a la candidatura que encapçala Juan Amat per a les eleccions municipals del proper 28 de maig.

Mercedes García ha afirmat que “Vinaròs mereix un govern que sigui capaç d’atendre les demandes dels vinarossencs, perquè no és normal que amb els pressupostos més alts de la història no s’hagi fet res significatiu en els darrers vuit anys”.

La regidora i candidata número 2 dels populars ha assenyalat que “proposem fer de Vinaròs un lloc d´oportunitats, on els joves no hagin de mirar a les ciutats de l´entorn perquè aquí no se´ls ofereix res”.

Mercedes García s’ha compromès a “construir un Vinaròs més sostenible amb la creació de noves zones verdes a Torre Ballester i Primer de Maig, que s’aconseguiran amb el canvi que necessita Vinaròs de la mà del Partit Popular”.

Per la seva part el candidat popular, Juan Amat, ha mostrat la seva confiança en Mercedes García afirmant que “comptar amb persones com Mercedes en el nostre projecte és una garantia per aconseguir el canvi que active Vinaròs en els propers anys”.

Amat ha indicat que “seguim sumant il·lusió i persones que estan disposades a treballar cada dia per assolir aquells objectius que ens hem marcat com a prioritaris i que seran l’eix per a un futur pròsper de la nostra ciutat”.

Directe