La Diputació obri el termini per a la sol·licitud d’ajudes a associacions taurines de la província

Amb 90.000 euros per festejos i activitats culturals relacionades

Un embolat a Cinctorres, en una imatge d'arxiu

El Butlletí Oficial de la Província (BOP) ha publicat la convocatòria d’ajudes de l’àrea de Cultura per a associacions taurines, que compta amb una dotació de 90.000 euros en els pressupostos de la Diputació de Castelló. Segons consta en l’anunci del BOP, 80.000 euros es destinaran a finançar l’organització i realització de festejos taurins i 10.000 euros en la publicació de revistes o fullets, conferències o exposicions taurines. Les associacions interessades poden presentar la seua sol·licitud fins a principis de maig.

Aquesta línia d’ajudes compta amb dues modalitats. La primera, per a la qual s’han consignat 80.000 euros, contempla la compra, lloguer i transport de caps de bestiar; l’adquisició de mitjans materials; la contractació de serveis específics per a realitzar l’activitat, i la publicitat i difusió del festeig. Per a aquest supòsit, la subvenció màxima per a cada associació no podrà superar els 5.000 euros.

La segona modalitat, dotada amb 10.000 euros, és per al finançament de publicacions, revistes, exposicions, conferències i activitats anàlogues sobre la cultura taurina. Cada entitat podrà presentar una sol·licitud a través de la seu electrònica de la Diputació de Castelló.

Directe