El PSPV-PSOE de Morella presenta la llista per a les municipals

Encapçalada per Rhamsés Ripollés combina experiència i noves incorporacions "en un projecte per a la Morella de totes i tots"

Aquest cap de setmana s’ha celebrat l’assemblea del PSPV-PSOE Morella que ha aprovat, per unanimitat, la candidatura per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. La llista, encapçalada per l’actual alcalde, Rhamsés Ripollés, “combina experiència i saba nova”, segons afirmen des del partit. “Una llista ambiciosa, amb persones, del partit i també independents, compromeses amb el projecte de progrés per a Morella que representa el partit socialista. Una mostra més de ser un projecte obert i integrador. Un equip per a la Morella de totes i tots”.

L’actual alcalde i candidat, abans de presentar la nova candidatura ha volgut agrair el gran treball realitzat pels companys i companyes que estan en l’equip de govern “en moments difícils, com els viscuts per la covid o les conseqüències de la guerra, és quan descobreixen la grandesa de les persones. Així ha sigut amb els companys i companyes que comparteixo la gestió municipal. S’han deixat la pell pel seu poble, han fet un gran treball i és un plaer estar amb ells i elles al front de l’ajuntament”.

Rhamsés Ripollés ha presentat cadascuna de les persones que integren la candidatura. “Un equip ple d’il·lusió i optimisme per treballar, del primer a l’últim, per tots els morellans i morellanes. Un equip per afrontar una legislatura especial per a Morella amb la celebració de les festes de l’Anunci i el Sexenni”. Ha destacat que “en els propers anys volem consolidar importants projectes en els que hem estat treballant dia a dia. Continuar enfortint el benestar social del nostre poble i treballar per noves oportunitats, amb la creació de vivenda com una qüestió fonamental”.

Projectes “ben importants en l’agenda de Rhamsés Ripollés i que ja s’estan desenvolupant a Morella” són la recuperació del Colomer-Zurita, “edifici emblemàtic per a la població a punt de convertir-se en un gran centre cultural, la culminació del projecte de la N-232 després que el passat any s’obrira al trànsit el nou tram del Port de Querol, així com l’ampliació del Centre de Dia”. La construcció de vivendes socials per afrontar el problema de l’habitatge a Morella és una altra de les metes marcades pels socialistes morellans.

La llista està formada per un total de 16 persones, 11 titulars i 5 suplents. Té una important presència de dones i destaquen les noves incorporacions com Susana Doménech, Jorge Querol i Maria Martí. Exemple de persones implicades en el teixit social i associatiu de Morella.

↳ Candidatura del PSPV-PSOE de Morella
▸ 1. RHAMSÉS RIPOLLÉS PUIG
▸ 2. Mª CARMEN ESCUDER BELTRÁN
▸ 3. JOEL PASCUAL ROYO
▸ 4. ANA ADELL JOVANÍ
▸ 5. JOAN CARLES MARCOBAL RIPOLLÉS
▸ 6. JOSÉ MANUEL RODRIGO VALERO
▸ 7. SUSANA DOMÉNECH MILIÁN
▸ 8. JORGE QUEROL SEGURA
▸ 9. MARIA RALLO RALLO
▸ 10. MARIA MARTÍ CORBATÓN
▸ 11. Mª LUZ BLASCO QUEROL
▸ S1. JUDIT GARCIA CAMAÑES
▸ S2. AMADEU BORDÁS ANTOLÍ
▸ S3. LOLA VIÑALS ADELL
▸ S4. PALMIRA MESTRE TENA
▸ S5. ROCÍO QUEROL CARCELLER

La número dos de la candidatura serà Mª Carmen Escuder, actual regidora de promoció econòmica i igualtat. La segueixen, per este ordre: Joel Pacual, Ana Adell, Joan Carles Marcobal, José Manuel Valero, Susana Doménech, Jorge Querol, Maria Rallo, Maria Martí i Malú Blasco. Com a suplents: Judit Garcia, Amadeu Bordás, Lola Viñals, Palmira Mestre i Rocío Querol.

L’assemblea socialista morellana ha tingut la seua cloenda amb les paraules del secretari general i president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, militant de l’agrupació. Puig ha destacat com “hem transformat per bé la Comunitat Valenciana i ara ens juguem continuar avançant o tornar enrere, a un passat ben fosc. El nostre és un projecte per a la majoria”.

Directe